woensdag 31 mei 2017

Basisschool de vlinder heemskerk

De Vlinder Samen leer je meer. Schoolleider: Suzanne Pauw. Wij laten u graag zien wat we doen op. Basisschool de Vlinder : Samen leer je meer!


Niet jouw leeftijd bepaalt wat jij moet leren, maar wat je al kent of kunt.

De Ark geeft kindgericht, adaptief onderwijs. Onze missie: Wereldburger van de toekomst! We zorgen ervoor dat kinderen eigenaar zijn van hun eigen leerproces, waarbij ze de ruimte. Wellicht bent u als ouder van een jong kind of als verhuizer op zoek naar een modern en kwalitatief kindcentrum in Schiedam-Noord.


Dan is het de moeite waard onze website te bekijken. We informeren u graag over onze school, waar we trots op zijn. U vindt op deze website een scala aan informatie.


De kinderen bereiden zelf het programma voor en verzorgen tussen 15.

De Zevenhoeven is een openbare school, waar ieder kind en iedere leerkracht welkom is, ongeacht zijn of haar sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond. Op De Zevenhoeven is je kracht in beeld! Het is onze missie om samen met het kind en de ouders, actief op zoek te gaan naar de kracht (talenten) van het kind.


Openingstijden Visie de otter Pedagogisch beleid Team Opvangkosten Inschrijven Oudercommissie Geschillencommissie. De Bareel Waar je leren samen doet Pedagogische huisstijl. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Als PDF document, makkelijk om te bewaren, te delen en te printen. Met meer dan grafieken!


Basisonderwijs, de naam zegt het al, is het begin van het onderwijs dat een kind tijdens zijn leven zal volgen. Een klein eitje groeit uit tot een rups om zich later tot een prachtige vlinder te ontpoppen. Deze dag is voor alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen. Een kindcentrum centraal in de wijk.


Iedereen keek er enorm naar uit. De kleuterschool en LLLmaakten er een feestje van. Neem dan contact met ons op zodat we de informatie kunnen toevoegen.


Heemskerk , Provincie Noord-Hollan Nederland. De school is gevestigd in Beverwijk.

De Zeearend is een speciale basisschool voor de regio IJmond-Noord. Een basisschool kiest u met zorg. Wij zijn een Protestants Christelijke basisschool en gevestigd op twee locaties in Zuidwijk te Heerhugowaard.


Wij staan open voor iedereen die zich thuis voelt bij ons concept. Wij werken opbrengstgericht en bieden rust, structuur en duidelijkheid zodat de leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Taalonderwijs en een goed schoolklimaat zijn speerpunten op de Vlinder. Mijn beide jongens hebben hier 9j naar school.


Lees het volledige artikel op Haarlems Dagblad. Deze pagina is opgericht door (toekomstig) bewoners voor (toekomstig) bewoners en andere geïnteresseerden! De woningen zijn in opdracht van Woon op Maat gebouwd. De leerlingpopulatie op onze school is een afspiegeling van de samenleving waarin wij leven en daar zijn wij trots op. De naam ‘Karibu’ betekent in het Afrikaans ‘welkom’.


Tabijn - daar zit muziek in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts