maandag 29 mei 2017

Eemhof zwembad

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment!

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider. Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte.


En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. Vakantiepark De Eemhof - Zeewolde. Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje. Ga surfen en zeilen op het Eemmeer.

Dit zwembad is een subtropisch zwembad , wat inhoudt dat het water doorgaans warmer is dan bij een normaal zwembad. Ook de luchttemperatuur is warmer dan normaal. Boek mooie last minutes Center Parcs aanbiedingen! Tot wel korting op de mooiste vakantiehuisjes, midden in de natuur. Inclusief zwemparadijs en gratis activiteiten.


Deze spectaculaire glijbaan is de allernieuwste op het gebied van glijbanen en de enige in Europa in zijn soort. Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog. De glijbaan is 1meter lang en bestaat uit drie kegelvormige delen. Aqua Mundo de Eemhof is met de Turbo Twister een unieke attractie rijker. Bekijk de foto’s en video’s en ontdek de vele mogelijkheden van het vakantiepark De Eemhof , Zeewolde.


Zwembad de Eemhof is ook te bezoeken als dagje uit wanneer je niet het park bezoekt. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden. U kunt heerlijk vertoeven in het bubbelbad of golfslagbad. En voor iedereen die van actie houdt zijn er ook nog de spectaculaire wildwaterbaan en diverse glijbanen voor alle leeftijden. Center Parcs De Eemhof ligt in de bossen en velden van Zeewolde vlak bij het IJsselmeer.


Maak kennis met de duizelingwekkende Turbo Twister glijbaan en leer surfen op de Flowrider in het subtropisch zwembad de Aqua Mundo.

Naast de verschillende zwembaden is er ook het mooie Eemmeer voor een spannende kanotocht of ga heerlijk zeilen op het. Of je met personen bent of met 1 er is keuze genoeg. Van Comfort, Premium en VIP cottages, tot Mindervalide cottages, Cara cottages en hotelkamers.


Een bijzondere voorkeursligging kiezen? In Marina De Eemhof heb je altijd uitzicht over het water, vanaf je Woonboot of luxe Waterfront Suite. Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties. Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist! En dit zonder rode ogen, want bij Center Parcs zit er minder chloor in het.


Alle jaarligplaatshouders krijgen elk nieuw jaar korting op een midweek Center Parcs buiten het hoogseizoen om. Parkvakanties vertelt je in dit foto-verslag precies waarom het subtropische zwembad van De Eemhof zo leuk is. Overtuig uzelf en lees èchte reviews. Bieden, vkk 1-kaarten versturen koste euro -kaarten versturen kost 90.


Gelopen Verzenden Flevoland. De spinrag zat overal op de plekken wat uit het zicht. De waszak met beddengoed heeft E dagen voor de deur gestaan. Ook buiten slechte afwatering. Je hebt een loopplank nodig bijna om binnen te komen.


Het parkeerterrein is te ver weg en veel kuilen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts