donderdag 25 mei 2017

Tuin bestraten

Graag kleurechte, onderhoudsvriendelijke sierbestrating in je tuin? Lees meer over de voordelen van gebakken bestrating op onze website. Ideeën voor een toekomstig project? Maak uw eigen moodbord uit cases!


Dé grote steen voor mooie ambities. Huur een vakman in voor het bestraten van je tuin of oprit.

Vind hier een ervaren vakspecialist die gespecialiseerd is in het aanleggen van bestrating. Van tuinhout tot sierbestrating! Nieuwe bestrating in je tuin zorgt ervoor dat de omgeving voor of achter je huis er verzorgd uitziet. Zelf je tuin bestraten is eenvoudig als je volgens een goed plan werkt.


Bekijk de klusvideo over hoe je bestrating in je tuin aanlegt of volg de stappen om een mooi terras aan te leggen. Nu kun je beginnen met bestraten. Vroeger hadden stenen allemaal een andere hoogte, wat het moeilijk maakte om bestrating recht te leggen. Tegenwoordig hebben alle beton- en natuurstenen dezelfde dikte, waardoor je tuin bestraten een stuk sneller en makkelijker gaat.


De tuin bestraten is een zeer zware klus die niet voor iedereen is weggelegd.

Maar wat kost bestraten per m2? Veel mensen denken er over na het zelf te gaan doen of om het toch uit te besteden. Tuin bestraten kosten opbouw. Een grote of kleine tuin bestraten of herstraten is fysiek een zware klus, zeker als u het niet gewend bent. Het is ook een klus die u (gelukkig) niet ieder jaar hoeft uit te voeren en daarom adviseren wij u dit vooral uit handen te geven aan een professionele stratenmaker.


Terrassen en paden vormen een belangrijk onderdeel van je tuin : ze zorgen voor structuur, comfort en gemak. Bovendien zijn het de laatste jaren zeker echte stijlelementen geworden. Het bestraten van je tuin of terras is een flinke klus, maar is heel goed zelf te doen. Een goede voorbereiding is erg belangrijk. Wij helpen u met simpele stappen.


Zelf de tuin bestraten lijkt soms een onhaalbare klus om aan te pakken. Natuurlijk kunt u dit door vakmannen laten doen voor een fantastisch resultaat. Helaas laat het budget het niet altijd toe om iemand in te huren om de tuin te bestraten. Gelukkig is het ook prima zelf te doen. Wil je je tuin laten bestraten voor een onderhoudsarme tuin ? Of wil je juist een mooi terras laten aanleggen?


De hoveniers leggen niet alleen tuinbestrating aan, maar zorgen ook voor de aanleg van de tuin. Wissel bijvoorbeeld een terras af met groenstukken of leg een tuinpad aan. Tenslotte dient u er rekening mee te houden dat de kosten van het bestraten van een achtertuin voor een deel afhankelijk zijn van de manier waarop de stratenmaker om dient te gaan met bestaande elementen in de tuin.

Is er al sprake van een grote boom die u wilt behouden, of ligt er al een vijver om omheen te werken? Wat betekenen deze bedragen voor het totale prijskaartje voor een tuin waar maan bestrating met waaltjes in komt te liggen? Bij de tuin bestraten hoeft u geen rekening te houden met mogelijke vergunningen. Met een grote showroom in Assen en meerdere eigen vrachtwagens voor de leveringen kunnen wij iedereen perfect van dienst zijn.


In onze winkel en webwinkel vindt u alle benodigdheden voor de volledige aanleg van de bestrating en tuin rondom uw woning of gebouw. Heb je geen groene vingers of houd je niet van groen in jouw tuin ? Dan is het bestraten van je tuin waarschijnlijk een goede optie. Ook als je wel graag gras en planten in jouw tuin hebt staan, kunt je dit natuurlijk afwisselen met een terras in de achtertuin. Zo creëer je een plek om rustig te kunnen zitten, eten of lezen. Een kleine tuin groter laten lijken kan lastig zijn.


In dit artikel komen zes trucs aan bod met daarbij voorbeelden van bestrating voor een kleine tuin. We verblijven steeds meer in onze tuin , die we als een verlengstuk van onze woon- en leefruimte aanzien. Ben je van plan je tuin te bestraten ? Je tuin bestraten kan je gemakkelijk zelf, maar niettemin zal je met enkele tips rekening moeten houden om deze klus tot een goed einde te brengen. Een tuin bestraten doet u niet alleen omdat uw tuin er mooier uit komt te zien, maar het kan ook nog enkele voordelen hebben.


Zo kunnen lastige hoogteverschillen in uw tuin opvangen worden of het kan ervoor zorgen dat de afwatering in uw tuin wordt verbeterd. Met bestratingsverbanden maakt u de tuin mooier, maar ook steviger. Als u de benodigdheden voor een tuin bestraten in huis hebt, kunt u aan de slag.


Uiteraard begint u als eerst met het verwijderen van oude bestrating en planten. Als de hele tuin leeg is, kunt u de maten van de bestrating opmeten met het meetlint en uitzetten met de piketten en het touw. Bent u op zoek naar tuin bestrating? Dit is ook het juiste adres voor natuursteen.


Wat voor tuin u ook heeft wij van Onlinebestrating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts