vrijdag 12 augustus 2016

Veranda showroom

Vind veranda aan schuur het nu op Kensaq. In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. Kijk rustig rond op deze site voor een eerste kennismaking met Mooieverandas.


Maar wilt u echt een veranda kiezen die past bij uw smaak en uw woning, kom dan vooral naar onze showroom in Zwanenburg… Daar vindt u de grootste veranda -collectie van Europa, met vele tientallen veranda ’s op ware grootte! U bent zeven dagen per week van harte welkom in de grootste vier seizoenen showroom van Nederland.

Laat u inspireren door alle mogelijkheden. In Obdam bevindt zich midden op het industrieterrein opeens een waar paradijsje. Op het terrein voor de werkplaats van de verandabouwer is een rustplekje ingericht waar een aantal modellen veranda ’s en kapschuren staan. In onze showroom in Tiel kunt u alle tuinhuizen, veranda ’s, schuttingen, carports, prieĆ«len en blokhutten bewonderen.


Ervaar de ruimte, het materiaal en praat direct met een specialist die u van alle nodige informatie kan voorzien. In nabijheid van Zoelen, Ophemert en Echtelt vindt u in Tiel op de Groenedijk 3A onze showtuin met tuinhuizen. U dient de breedte, diepte en hoogte van het aangezicht waar de veranda wordt geplaatst op te meten. Bezoek onze website of kom langs in de showroom !

Top kwaliteit overkappingen en veranda 's van aluminium. Overkapping - veranda Nijmegen Arnhem. Onze showmodellen hebben meestal binnen opgesteld gestaan.


Hierdoor zijn ze nog zeer goed te gebruiken, en veelal zo goed als nieuw. Loungesets en tuinsets staan ook in onze showrooms en dus hebben wij ook showroommodellen van deze producten in de aanbieding. Dat doen we vanuit een eigen werkplaats, met een eigen showroom en met de mogelijkheid ook om bij u langs te komen.


Want een klassieke veranda is en blijft vooral toch een maatwerk veranda. De perfecte veranda voor ieder huis. U BENT HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM VOOR EEN BEZICHTIGING! WIJ ZIJN ELKE VRIJDAG EN ZATERDAG ZONDER AFSPRAAK OPEN VAN 10.


Wilt u nog langer van het buitenleven genieten dan kunnen wij van uw veranda een tuinkamer maken. Lees op deze pagina meer over onze profielloze, volglazen tuinkamer oplossing. De aluminium veranda is onder andere een geschikte variant voor de moderne tuin. Verandaverlichting op beslist.


Het speciale ontwerp van de Greenline veranda ’s is milieuvriendelijk geproduceerd door minder materiaalgebruik en toch kwalitatief sterk gebouwd. De overkappingen zijn in standaard uitvoeringen leverbaar en worden als bouwpakket aan huis. Verasol is al ruim jaar toonaangevend op het gebied van hoogwaardige aluminium veranda - en tuinkamersystemen.

In de meer dan 4vierkante meter grote showroom in Tilburg en de 1. Hapert, vindt u een keur aan modellen, kleuren en uitvoeringen op ware grootte gepresenteerd. Bent u van plan om een veranda te kopen? Kom dan gezellig langs in onze showroom.


Misschien ziet u niet direct uw droomveranda staan, maar er zijn allerlei mogelijkheden om onze veranda ’s te personaliseren. Gaat u bijvoorbeeld voor recht, schuin of vrijstaand? Gebruik de showroom finder op onze website om de dichtbijzijnste Verasol Inspiration Point te vinden. Wil je meteen een vrijblijvende offerte? Ga dan naar ons offerteformulier.


Je hebt net jouw ideale veranda gevonden en nu sta je voor de keuze: zelf monteren of laten monteren? Tuinmaximaal heet u van harte welkom in onze showroom van 500m² in Eindhoven. Loop zonder afspraak binnen voor een vrijblijvende offerte.


Haal snel uw bestelling af in het magazijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts