vrijdag 19 augustus 2016

Aluminium uitbouw

Aluminium staat er dan ook om bekend een materiaal te zijn waar je werkelijk voor een zeer lange periode genot van zal ondervinden. Wil je jouw aluminium aanbouw toch graag nog wat betaalbaarder maken? In dat geval is het de moeite waard om stil te blijven staan bij de onderstaande bespaartips. Vanaf-prijs aluminium serre, incl. Ben je benieuwd naar de exacte prijzen van een aluminium serre?


Deze prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, de afwerking en de montage.

In de tabel vind je een indicatie van de aluminium serre kosten inclusief plaatsing. Als materiaal ziet u vaak aluminium omdat dat het beste zelfdragend is en daardoor het goedkoopste uitgevoerd kan worden. Natuurlijk is de kunststof serre dan ook een optie maar soms wilt men nu eenmaal liever een (duurdere) serre die voor hun gevoel meer ‘echt’ een toevoeging aan het huis is dan een serre. Via Slimster ontvang je gratis offertes van specialisten in de regio en bespaar je tijd en geld. Tegenwoordig wordt er voornamelijk gekozen voor kunststof of aluminium.


Staal is ideaal voor een klassieke uitstraling, net als hout. Een serre kan ook zeker voor een (klein) deel gemetseld zijn. Wil je liever grotendeels gebruik maken van steen, dan is een aanbouw een beter idee.


Alruco Serrebouw, al jaar de specialist als het gaat om een uitbreiding van uw woning waarin gebruik wordt gemaakt van natuurlijk daglicht.

Of u nu kiest voor een serre, tuinkamer of uitbouw , alles is maatwerk en speciaal afgestemd op uw wensen en de stijl van uw woning. Top kwaliteit, volledig uitgevoerd met dikwandig aluminium. Groot of klein, over de volle breedte van uw uitbouw of juist smaller, rechthoekig of rondlopend. Bent u op zoek naar de perfecte schuifpuien of kozijnen? Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan!


Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde aannemers uit uw regio! Uw ideeën voor een aanbouw of uitbouw worden door de adviseurs van Bohaco gevormd tot een concreet product. De volledige detailtekeningen en zelfs de bouwvergunningen (in het geval van een aluminium serre) worden voor u verzorgd.


Bohaco maakt alle serres en lichtstraten op maat en geheel afgestemd op uw wensen. Wat kost een uitbouw als je zelf de materialen online besteld. Als je de materialen voor de uitbouw zelf regelt dan kan je tot op de totale kosten besparen.


Een gemiddelde uitbouw heeft voor ongeveer 25. Aan een woning in Doetinchem hebben we deze uitbouw gerealiseer met een prachtige aluminium pui met authentieke profielen. Doréma de complete specialist in caravan voortenten en luifels. Wij ontwerpen en produceren topkwaliteit voortenten, luifels en accessoires voor alle gangbare. Uitbouw in een week realiseert uw aanbouw in slechts één week en voor één vaste prijs.


Voor een dergelijke serre die is vervaardigd uit aluminium en over een afmeting beschikt van vierkante meter mag je rekening houden met een gemiddeld kostenplaatje van zo’n 24. Ook hier zijn zowel de kosten voor het materiaal als de plaatsing en de BTW inbegrepen.

Een uitbouw serre heeft niet altijd een vergunning nodig want vaak staan ze binnen de normen in de achtertuin bij woningen. Over het algemeen is het zo dat je voor een kleine serre aan de achterkant van het huis geen vergunning nodig hebt. Voor een grotere uitbouw serre of een die zichtbaar is van de straat heb je wel een vergunning nodig.


Vakkennis en ervaring om uw uitbouw of serre van uw dromen te realiseren. Kwaliteit Hoge kwaliteit, duurzaamheid en de vele goede eigenschappen maken aluminium het ideale materiaal voor uw serre. In onze moderne productieruimte werkt het vaktechnisch opgeleide personeel uitsluitend met eersteklas geïsoleerde gepoedercoate aluminium profielen.


De isolatie van een aluminium model is daarnaast ook wat minder dan dat van een houten variant. Aluminium Een aluminium serre is redelijk licht van gewicht en heeft een grote draagkracht, hierdoor zijn aluminium varianten duurzaam, sterk en vereisen relatief weinig onderhoud. Ook de fundering kan lichter uitgevoerd worden wat kosten bespaard. Vandaag de dag kiezen erg veel mensen er voor om gebruik te maken van zoveel mogelijk glas in hun aanbouw. Gebruikmaken van glas is interessant omwille van.


Kies uit een houten aanbouw veranda met plat dak of schuin dak van doorschijnende polycarbonaatplaten. Wij bezorgen uw aanbouw overkapping van Lariks Douglas hout of Aluminium binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts