maandag 15 augustus 2016

Intratuin fairybell

Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Deze worden allemaal standaard geleverd met een aluminium zwart gepoedercoate mast en grondbuis. Zo zijn deze FAIRYBELL kerstbomen overal te plaatsen.


Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. De kleinere maten zijn er ook met een steker zodat je hem zelf in de tuin kunt prikken als je geen vlaggenmast hebt.


Ze vormen een milieuvriendelijk alternatief voor een echte kerstboom omdat er geen nieuwe boom voor hoeft te worden gekapt. Een fairybell kerstboom is een aaneenschakeling van LED lampjes in de vorm van een kerstboom. Deze kan bevestigd worden aan een vlaggenmast, waardoor deze veranderd in een lichtgevende vlaggenmast kerstboom.


Fairybells zijn er in allerlei maten en kleuren. Als je geen vlaggenmast hebt is het mogelijk om een deelbare mast aan te schaffen en hier de fairybell aan te hangen. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. De fairybell 2cm-1led heeft 1led-lampjes. Zo bent u gegarandeerd origineel.


Ten slotte krijgt u drie jaar garantie. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! De oorsprong van kerstverlichting. Voor 17:besteld = morgen in huis.


Gratis verzending én verlengsnoer (meter) t. Dus twijfel niet en laat zien dat u uw buren of klanten een vrolijk kerstfeest wenst. Laatstgenoemde is een vlaggenmast die uit verschillende stukken bestaat waardoor deze eenvoudig te vervoeren is. Wanneer u al een bestaande vlaggenmast heeft dan kunt u deze kerstverlichting hierin eenvoudig optakelen en bevestigen. Makkelijk te plaatsen op elke plek in iedere tuin! Een prachtig verlichte kerstboomvorm voor in jouw tuin.


Intratuin folder en aanbiedingen. Als vlaggenmasten specialist en dealer in vlaggenmast kerstverlichting, kunt u bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van vlaggenmast kerstbomen. Deze kerstboom van honderden lampjes hijst u gewoon op met het ophijssysteem van uw vlaggenmast. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.


Maak een statement met een vlaggenmastkerstboom! Zo breng je je huis helemaal in de kerstsfeer. Met de kerstverlichting voor buiten kun je een magische sfeer om je huis creëren waar de hele buurt jaloers op is. Er zijn verschillende modellen, variërend van een platte versie voor aan de deur, verschillende 3D-modellen met een grondpin tot een aantal grotere (6-meter) voor in een vlaggenmast. Het meest complete tuincentrum van uw regio met twee vestigingen.


Bijzondere verlichte kerstboomvormen voor buiten. Hierop vind u al het nieuws over de. Wij geven korting op onze fairybells!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts