woensdag 31 augustus 2016

Slang op haspel

Tuinslanghaspels op beslist. Tuinbewatering online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online.


Slangen op haspel , Slangen op haspelSlangen en slangkoppelingen.

Gratis verzending vanaf € 180. De buitenste tuinslang die moet worden aangesloten op de kraan is 1. Afhaalbalie Afhalen is alleen mogelijk ná bestellen en betalen via onze webshop. Geopend op werkdagen van 8. Mooie degelijke tuinslang haspel waar veel slang op kan. De haspel is handig van de ho. Er zijn haspels met en zonder tuinslang, van verschillende materialen en capaciteiten qua hoeveel meter tuinslang ze kunnen opslaan.


Het grootste voordeel wat een slanghaspel brengt is het gemak waarmee je het kan opbergen.

Niet tevreden met je bestelling? Bij Frank kun je kosteloos retourneren. Wij storten het geld zo snel mogelijk terug op je rekening. Op deze pagina vind je meer informatie over het retourproces.


De brandslang op een haspel bestaat uit een slang met een relatief dikke wand van rubber, kunststof met vaak vezelachtige materialen voor versteviging. De slang is op een haspel gerold en is permanent aangesloten op het waterleidingnet. Groot assortiment Haspels. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. U treft bij ons zowel haspels met slang als haspels zonder slang aan.


Voor zowel kleine als grote oppervlakten. Een slangenhaspel is een slangopbergsysteem waarbij u de slang op een nette manier kan opbergen. Standaard hebben de haspels een snelkoppeling voor de driepuntbok. Capaciteit van de haspel is 8meter 4” afhankelijk van de wanddikte en hoeveelheid koppelingen van de slang. Voor grotere slangcapaciteit is er een getrokken slanghaspel met slangcompartimenten.


Het is mogelijk de slang op te rollen zonder het haspel te verrijden. De Benson luchtslang op haspel meter is een echte aanwinst voor jouw werkplaats. De luchtslanghaspel is voorzien van een ca.

Een haspel is een apparaat waarmee een tuinslang gemakkelijk op - en afgerold kan worden. Door gebruik te maken van een haspel blijft de slang netjes en wordt er voorkomen dat de slang in de knoop raakt of dat er kinken in de slang komen. Het gebruik van een goede haspel voorkomt dus een hoop geharrewar en ergernis. De grote Muurhaspel van Zee is met zijn slang van meter ideaal voor tuinen en alle andere praktische toepassingen zoals het wassen van de auto. Hij draait 1graden en kan plat tegen de muur worden geplaatst.


Heb je geen flexibele tuinslang maar een traditionele tuinslang, gebruik dan een slanghaspel om hem na gebruik netjes op te ruimen. Op zoek naar professionele hogedruk haspels ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts