woensdag 10 augustus 2016

Holle wanden kelder

Verken Hol vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Voor 12u Bestel Morgen Geleverd. Holle wanden : combineert de voordelen van prefab met in het werk gestorte bouw. Het Fabiton Holle Wandsysteem bestaat uit op maat gemaakte betonnen holle wand -elementen.


De elementen worden in het werk aaneengeschakeld.

De wanden worden van de vrachtwagen gelost, gekeerd en gemonteerd. Ik heb nog nooit Holle Wanden geplaatst, waar moet ik op letten? Een Holle Wand is een erg specifiek product, wat een goede voorbereiding vereist.


Een van onze collega’s komt voor de levering van Holle Wanden langs om het project met u door te nemen. Er kan ook worden gekozen voor een kelder uitgevoerd in hollewand. Hollewand combineert de snelheid van prefab beton met de degelijkheid van de in het werk gestorte uitvoering. Een holle wand is opgebouwd uit twee prefab schillen die bij elkaar worden gehouden met.


Verankering is ingebouwd waardoor deze eenvoudig te stellen is met schoren.

Dit systeem is uitermate goed geschikt voor kelders onder woningbouw. Prefab gegoten (volle wanden ) - Prefab gegoten ( holle wanden )- ISO-Massiefwandsysteem Graag hadden we een geïsoleerde waterdichte kelder. Het beste is dus buitenisolatie met XPS? Als ik het goed begrijp, kan je een gegoten, volle wanden en ISO- kelder makkelijk isoleren.


Ze functioneren als waterdichte constructies en zijn daardoor uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld kelders , (ondergrondse) parkeergarages en industriële bouwprojecten, maar ook als keerwanden van zwembaden of bijvoorbeeld bezinktanks van. Vanwege waterdoorslag dient de kelder meestal aan de buitenzijde behandeld te worden met een waterafstotende laag. Tegenwoordig worden kelders , i. Pas eventueel Aquaplan Waterdichte Bepleistering toe (aan de binnenzijde van de kelder ). Na montage worden de prefab wanden volgestort met beton. Als het vulbeton is uitgehard werkt de totale doorsnede als een monolithisch vervaardigde wand.


De holle wand wordt volgens de geldende normen en voorschriften vervaardigd. De holle ruimte tussen de wanden wordt daarna met beton volgestort. Het resultaat is een solide constructie, een monoliete wand met gladde buitenzijde.


Multi-toepasbaar Dubbele wanden zijn maatproducten die zich flexibel naar de nood-wendigheid plooien. Beide delen van het holle wandelement wordt in een stalen kist gefabriceerd en is daarmee perfect glad en maatvast. Ook de montage van de holle wand is eenvoudig. Naast het leveren van prefab wanden kan Building Supply ook het plaatsen verzorgen met onze montageservice.


Wij leveren en plaatsen afzinkkelders zonder grondkering voor de woningbouw.

Van binnenuit wordt daarna de kelder op diepte gebracht. Lekkages in de KIM en in kelderwanden kunnen effectief verholpen worden door de holle ruimten en scheuren, verantwoordelijk voor de lekkage, te vullen en te verlijmen door injecteren. Daardoor ontstaat weer een constructief verantwoord en waterdicht geheel. Injecteren kan zowel van binnenuit de kelder als van buitenaf en is specialistenwerk.


Het element wordt op maat gemaakt, is aan zijden glad afgewerkt en geschikt voor spuitbehandelingen. Droogstapelblokken (ook wel bekistingsblokken en holle wand blokken genoemd) zijn Ideaal voor het zelf maken van keldermuren, sleufsilowanden, muren van stallen, muren onder voerhekken, zwembaden etc. Ook is het mogelijk om de wanden te voorzien van sparingen, vensteropeningen en elektravoorzieningen. Op locatie wordt de holle wand voorzien van wapening voor hechting met de vloer en het plafond om een monoliete constructie te verkrijgen, waarna de holle wand met beton wordt volgestort.


Het holle wandsysteem van OLBECON is een gewapende dubbele wand , die wordt toegepast in de stapelbouw, utiliteitsbouw, als kelderwand of als alternatief voor traditionele bekisting bij kleine bouwwerken. Het OLBECON gewapende holle wandsysteem bestaat uit twee gewapende betonschillen die met elkaar verbonden zijn door tralieliggers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts