maandag 22 augustus 2016

Hekwerk centrum

Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Goed geregelde stedentrips. Grootste aanbod aan zonvakanties. Bekijk nu het Travel Store aanbod!


Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen.

Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online. Waar moet je nu echt op letten als een schutting aanschaft? Wij leggen graag uit dat er verschil is in kwaliteit van een schutting door gebruik van soort.


Wij staan voor je klaar om alle vragen over onze producten te beantwoorden of voor advies. Heb je een suggestie, laat het ons zeker weten. Je ziet tegenwoordig steeds vaker hekwerken van dubbelstaafmatten, ook wel rasterhekwerk genoemd.

Deze matten zijn licht, robuust, eenvoudig te monteren en zijn bovendien onderhoudsvrij. Door de open structuur kun je er makkelijk planten als Hedera of Passiebloem er doorheen laten groeien. Lange zwoele avond om heerlijk buiten te zitten in je eigen overkapping, maar hoe lekker is het als je ook in het voor- en najaar nog lekker buiten kan.


Hekwerk-Centrum Nieuwendijk. Met liefde voor het vak produceren wij uw tuinhout op maat zoals u het hebben wilt. Geen standaard assortiment, maar maatwerk tuinhout dat optimaal is afgestemd op uw wensen. Zo hoeven jullie niet ieder aparte schuttingen te kopen en kunnen jullie de kosten delen.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw. Shop nú alle soorten schuttingen! Keurige snelle levering voor een nette.


Vanuit onze vestiging in Nieuwendijk leveren we aan bedrijven, ZZPers en particulieren. We proberen onze kosten laag te houden en geven dat prijsvoordeel graag aan u door. Missie: De klant met een tevreden gevoel van de tuin laten genieten. Hoge kwaliteit hekwerk voor de juiste prijs!


Bestel direct je schutting online!

Welkom op onze vernieuwde website. Hij is stukken sneller geworden en eenvoudiger om te onderhouden, dus houd ons in de gaten! Wij zijn benieuwd wat jij er van vind. Uiteindelijk gaat het om de geschikte aanbieder te kunnen kiezen voor het plaatsen van hekwerken. Een hekwerk kunt u plaatsen als tuinomheining met vooral sierhekken.


Ons assortiment bevat ook hekwerk dat uit onze eigen productie komt. Zelfs deze producten gaan weg tegen goedkope handelsprijzen. Ook voor goedkope geïmpregneerde vurenhouten hekwerken kunt u terecht bij Houtcentrum Outlet Dongen!


Bent u een van onze producten elders toch goedkoper tegengekomen? Neem dan vrijblijvend contact met ons. Bent u op zoek naar een hekwerk specialist in Amsterdam voor een nieuw sierhekwerk, gaashekwerk of spijlenhekwerk? Dan zijn onze specialisten u graag van dienst.


Ook voor advies op maat en vragen over de mogelijkheden over uw hekwerk project staan we natuurlijk voor u klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts