woensdag 17 augustus 2016

Blokhut vergunning

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Breedste assortiment blokhutten , snelle levering in NL.


U heeft een tuinhuisje gevonden, wat helemaal aan uw wensen voldoet, op onze website. Bekijk hier of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een blokhut. Deze onderscheiden zich van bijvoorbeeld een aan- of uitbouw doordat bijgebouwen niet aan de woning zijn vastgebouwd.

In sommige gevallen valt een tuinhuis of blokhut toch onder de bijgebouwen ook als het aan de woning wordt vastgebouwd. Moet ik een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een blokhut ? Een blokhut , tuinhuis, serre, tuinkas of veranda wordt een “bijbehorend bouwwerk” genoemd. Tuinhuisjes en blokhutten vallen onder de regels voor bijgebouwen. Dit is onder andere afhankelijk van de afmetingen, de hoogte en de plaats waar deze komt te staan. Als het tuinhuis hoger is dan meter heeft u vrijwel altijd een bouwvergunning of omgevingsvergunning nodig.


Gevolgen van bouwen zonder vergunning. Heb je eigenlijk een vergunning voor het tuinhuis nodig, maar bouw je het tuinhuisje toch zonder vergunning ?

Dan loop je het risico dat je het tuinhuisje weer weg moet halen als de gemeente hierachter komt. Haal je het tuinhuisje niet weg, dan volgt een boete. Checken of vergunning nodig is voor (ver)bouwen Gaat u bouwen, verbouwen of slopen?


In dat geval kan het zijn dat u toch geen vergunning hoeft aan te vragen, ook al valt het bouwplan niet binnen de standaard regels voor vergunningsvrij bouwen. Deze site helpt u om snel uit het doolhof van Omgevingsvergunningsregels te komen. De grootste collectie blokhutten hier! Eindelijk, je hebt je droom tuinhuis of blokhut gevonden op deze site.


Blokhutten tegen de laagste prijzen. Nu wil je natuurlijk weten of je vergunningsvrij mag (laten) plaatsen. We kunnen je gerust stellen, het mag bijna altijd vergunningsvrij! In veel minder gevallen heeft men een omgevingsvergunning nodig.


Let op: u bent zelf verantwoordelijk of er wel of geen vergunning benodigd is. Deze pagina is slechts bedoeld als aanvullende informatie voor u. Er wordt eerder een vergunning af gegeven voor een kunststof tuinhuisje dan op een betonnen tuin huisje. Een kunststof tuinhuisje is een goedkope oplossing om extra bergruimte te creeƫren. Bekijk snel hieronder ons assortiment kunststof tuinhuisjes.


Bij Tuinhuiswens vindt u een veelzijdigheid aan blokhutten , tuinhuizen, chalets, garages en opbergschuurtjes. Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan.

Het ziet er naar uit de regels in de toekomst nog ruimer worden. Beste, Wij hebben een tuin van 10x14m (bxd) gelegen aan de achterkant van ons huis omringd door linker, rechter en achterburen waarvan hun tuin grenst aan de onze. Voor een tuinhuis zonder vergunning heb je geen architect nodig (op voorwaarde dat het extra gebouw geen constructieprobleem met zich meebrengt, noch de stabiliteit van het gebouw wijzigt).


Je mag het dus gerust zelf plaatsen of door de firma die je bijgebouw levert, zonder tussenkomst van een architect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts