woensdag 24 augustus 2016

Jacuzzi verbruikskosten

Grootste showroom van Europa. Wie een jacuzzi in huis haalt, wil er ten volle van kunnen genieten. Niemand wil uit zijn warme jacuzzi stappen met een financiële kater.


Uw energiefactuur mag dus geen domper op de feestvreugde zijn. Op welke verbruikskosten moet u rekenen?

En wat moet u wel of juist niet doen om de verstwarmingskosten zo laag mogelijk te houden? Ik heb pas geleden een jacuzzi gekocht. De info was een stroom verbruik van ongeveer euro per uur. Een duurdere jacuzzi heeft namelijk doorgaans een 3kW verwarming ipv een 2kW en is extra goed geïsoleerd waardoor er minder stroomkosten zijn.


De stroomkosten jacuzzi worden meer naarmate er meer gebruik van wordt gemaakt. Wie een spa in huis haalt, wil er ten volle van kunnen genieten. En wat weet u over de uitvoering, de leeftij het merk,… van de jacuzzi ? De allereerste jacuzzi winkel in Maasmechelen werd er speciaal voor van een tuin met baden voorzien, zodat klanten de mogelijkheid hadden om de jaccuzi’s uitgebreid te bekijken en zelfs uit te testen.

Bij mijn jacuzzi zit er een timer in die je kan instellen wanneer hij aan en uit gaat. Hierbij houd de jacuzzi wel rekening om aan het aantal uren te komen om te draaien (lees filteren). Dit filteren is wel nodig om ongewenste bederf van het water tegen te gaan.


Tevens bij het circuleren van het water wordt er ook ozon aan het water toegevoegd. Vaag verhaal met allemaal tegenstrijdigheden. Gas is VEEL goedkoper maar “Investeringen in dergelijke Jacuzzi en bubbelbad verwarmingsmethoden zullen zichzelf niet of amper terug verdienen.


Tevens zal een goede Jacuzzi alle techniek aan boord hebben om zo efficiënt mogelijk met energie om te gaan. Veel mensen kennen Silverspas als marktleider in massagebaden. Het is onze grootste uitdaging alle liefhebbers van jacuzzi ’s duidelijk te maken dat er een totaal andere klasse bestaat: het massagebad. Bereken stroomverbruik en verbruikskosten Bekijk wat een apparaat aan stroom verbruikt en kost. Met onze rekentool kunt u eenvoudig berekenen hoeveel stroom een apparaat per dag, week, maand of jaar verbruikt.


U hoeft alleen maar het aantal watt van een apparaat in te vullen en hoe lang u het per dag gebruikt. Een opblaasbare jacuzzi (bubbelbad) en whirlpool kan binnen enkele minuten worden opgesteld. Het grote voordeel is de verplaatsbaarheid. De opblaasbare jacuzzi en whirlpool is nog jong.


Zonnepanelen voor een jacuzzi. Wanneer de energieprijzen stijgen, stijgt automatisch je energie rekening.

Je wilt optimaal genieten van een jacuzzi en dan het liefst niet met een enorme rekening aan verbruikskosten. Om die kosten te verminderen, zijn zonnepanelen voor een jacuzzi de uitkomst! Wij zijn een jong en enthousiast team dat informatie verzameld over de opblaasbare jacuzzi. Waar de acties zijn, informatie over de verbruikskosten en nog veel meer. Informatie die jij hebt kan ook nuttig zijn voor deze website.


De ene opblaasbare jacuzzi is de andere niet. Om een kleine richtlijn te geven, algemeen wordt gesteld dat een opblaasbare jacuzzi een verbruik heeft per dag van euro. Opgelet, dit is een gemiddelde. Het energieverbruik is afhankelijk van de afmeting en de kachelcapaciteit. Eén van de belangrijke nadelen aan een zwemspa zijn de verbruikskosten.


De temperatuur van een zwemspa is meestal hoger dan bij een gewoon zwembad. Dat zorgt voor een hogere verwarmingskost. Daarnaast vraagt ook de jetstream voor een extra verbruik van energie.


Een andere nadeel is het artificieel gevoel van tegenstroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts