maandag 8 augustus 2016

Mini chloortabletten

Interline Mini tabs gr chloortabletten desinfectie middel voor zwembadwater. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Het water blijft fris en helder. Een chloortablet kunt u heel gemakkelijk in de skimmer of in een chloordrijver plaatsen.


Mini chloortabletten

Deze zullen dan een constante chloorafgifte produceren. Mini Quick chloortabletten gr. Te gebruiken in een chloordrijver. Geschikt voor hard en zacht water. Met de regelaar aan de onderkant kun je de gewenste chloorafgifte instellen.


De Interline Longmini tabs gram zijn geschikt om je zwembad of spa. In de mini chloordrijver passen ongeveer chloortabletten. De chloortabletten lossen snel op in het water en zorgen voor een continue desinfectie van het zwembad of whirlpool water. De tabletten zijn speciaal ontwikkeld voor kleinere zwembaden. Deze verpakking bevat 1tabletten.


Toe te passen bij het opstarten en voor kleine zwembaden. Altijd eerst de pH-waarde corrigeren tussen de en 6. Anorganisch chloor geeft meteen chloor af aan het water, waardoor het water meteen reactief reageert. Wij adviseren daarom ook altijd organisch chloor voor je jacuzzi.


Ook zijn de organische chloortabletten beter doseerbaar dan anorganisch chloor. Bekijk hier hier het hele doseerschema voor de mini quick chloortabletten. Trichloorisocyanuurzuur 1, grams tablet (kleine tabletten).


Chloortabletten voor het zwembad. De mini quick chloortabletten van Interline zijn speciaal geschikt voor kleinere zwembaden en opblaasbadjes. De werking van de tabletten is desinfecterend. Deze chloorbehandeling heeft geen invloed op de pH-waarde en is kalkvrij.


Long Power mini tabs zijn langzaam oplossende chloortabletten deze zorgen voor een continu desinfectie van het zwemwater. Nooit mengen met andere zwembad chemicaliën. Dit chloor zorgt ervoor dat algen en bacterien geen kans krijgen in uw zwembad water. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Langzaam oplossende tabletten die zorgen voor een continue desinfectie. Deze mini Quick chloor tabletten bevatten een middel waardoor het chloor langzaam vrij komt en niet direct word afgebroken door de zon. Hierdoor zijn deze tabletten makkelijk om te doseren als anorganisch chloor.


Deze Mini tabs gram chloortabletten van Interline is een handig desinfectie middel voor uw zwembadwater. Dit is een handige manier om reguliere onderhoud aan uw zwembad te plegen. Hiermee houdt u het water vrij van bacteriën en algen. Deze Interline chloortabletten helpen met het voorkomen en bestrijden van bacteriën en algen. Daarnaast is het ook een bestrijdingsmiddel tegen andere micro-organismen.


Verder zijn de tabletten bruikbaar in de kleine Interline chloordrijver. Doordat deze tabletten langzaam oplossen, wordt de werkzame stof gereguleerd afgegeven. Het is heel eenvoudig om met deze tabletten het juiste chloorgehalte aan te houden.


Kleine tabletten die het doseren zeer eenvoudig maken. Om uw zwembadwater goed te houden, hebt u de volgende producten. Alle spullen voor het beste zwembad onderhoud Om je zwembad mooi en schoon te houden is het belangrijk dat je de juiste spullen gebruikt voor zwembad onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts