dinsdag 16 augustus 2016

Tuinhuis interflex

Tuinhuis interflex

Bekijk nu het grootste assortiment blokhutten van Europa. Een bezoek aan onze showroom in Zuthphen is dus zeker de moeite waard! Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Sinds een paar jaar verkopen wij onze garagedeuren en sierhekwerk ook rechtstreeks via webshops aan de consument. De overige producten zoals, blokhutten, paviljoens, sauna’s, camping pods, hottubs, Finse kota’s en bouwstaal zijn dus uitsluitend verkrijgbaar via onze dealers.


Dit blokhut model is uitgevoert met een dubbele deur en één uitzetraam. Voor het kopen van een blokhut, tuinhuis , veranda of carport bent u bij Blokhutwinkel aan het juiste adres. Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom! De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Voor de wind- en waterdichtheid van uw tuinhuis adviseren wij u deze binnen maximaal maanden nog na te behandelen met een vochtregulerende buitenbeits of verf.


De combinatie van impregneren (houtverduurzaming) en nabehandeling met verf of beits (wind– en waterdichtheid) zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur van uw tuinhuis. De draai-kiepsysteem ramen zorgen voor optimale ventilatie. Interflex tuinhuis Linn - Afmetingen 6x 280cm. De wanden van het tuinhuis kunt u vooraf laten beitsen in diverse kleurcombinaties. Dak (146) Ventilatierooster (39) ventilatie (41) Vuren Balk x. Tuinhuis (123) Recente zoekopdrachten.


Tuinhuis interflex

Van de standaard blokhutten, heel klein en compact tot de grotere priëlen. Daarnaast hebben ze ook in de Baltische Staten afdelingen. Bestel hier tuinhuisjes online.


U krijgt direct een bevestiging. UITGEBREIDE MAATWERKMOGELIJKHEDEN: dit model is geheel naar uw wens in model aan te passen. Deze blokhut is vervaardigd uit Noord-Europees Vurenhout en heeft een PEFC-keurmerk.


Let op: afgebeelde opties (o.a. dakshingles) zijn meerprijs. Bij complete afwerking is zelfs een combinatie van kleuren mogelijk. Kijk maar eens naar de luxe tuinhuizen met een overkapping. Het multifunctionele tuinhuis kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden.


Dit tuinhuis kan door de verschillende ruimtes die er zijn gebruikt worden als tweede woning. Het tuinhuis Sarah is uitermate geschikt als opbergruimte, met aan de rechter- en voorzijde een luifel. Uitsluitend verkrijgbaar via één van onze dealers.


Tuinhuis interflex

Een onderhoudsvrij tuinhuis of een blokhut dient immers het verblijf in de tuin aangenamer en sfeervoller te maken. Wanneer je voor een groot model kiest, kan het tuinhuis met overkapping gebruikt worden als poolhouse of gastverblijf. Het is voldoende groot en heeft een luxueuze uitstraling. De kapschuuris voorzien van een fraai hekwerk. In deze houten kapschuur blokhut bent u prima beschut tegen weer en wind.


Deze serie mm blokhutten zijn snel leverbaar in maar liefst standaard afmetingen. De deuren en ramen (draaikiep)zijn degelijk uitgevoerd met dubbel glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts