donderdag 18 augustus 2016

Bartafel aan muur

Een grote keus in barstoelen en bartafels van professionele horeca-kwaliteit. Bestel online bij Profijt Meubel! Ontdek ons unieke assortiment bartafels. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Zo kun je een hogere kast naast de bank plaatsen of een plank aan de muur hangen. De Tenzo tafel is ideaal te gebruiken met comfortabele barkrukken of als statafel. Zo maak je zelfs in een kleine ruimte in een handomdraai een plek om te eten. Deze bartafel is gemaakt van mango hout en een zwart metaal frame wat bijdraagt een de duurzaamheid en stabiliteit.


Een bartafel kan voor verschillende doelen worden gebruikt. In combinatie met barstoelen of barkrukken vormt het een echte eyecatcher in jouw interieur. Met een bartafel tafel je op hoog niveau. Het is al snel gezellig als je aan een hoge bartafel staat of zit.


In de keuken heb je meteen extra werkoppervlak als je ‘m naast het aanrecht schuift. Zet een paar barkrukken erbij en je gezin of je gasten kunnen je gezelschap houden terwijl je kookt. De klaptafel biedt voldoende ruimte om gezellig met z’n tweeën te dineren. Als de tafel naar beneden geklapt is heb je eenhandige plank om je spullen op te zetten.


Mijn man wil de plank zwevend hebben. Ik ben bang dat dit niet stevig genoeg is, de plank weegt namelijk al kilo. Iemand een idee hoe we deze plank zwevend kunnen bevestigen, zodat deze toch stevig hangt? Of zullen we er toch minimaal poten onder moeten bevestigen. De muur waar hij tegenaan komt is van beton.


De plank heeft een dikte van 3. Deze strakke bartafel heeft een eenvoudig, maar stijlvol ontwerp en vormt een praktische en decoratieve aanvulling op elk huis, restaurant en elke bar. Hij kan ook worden gebruikt als wand- of consoletafel. Deze tafel heeft een MDF tafelblad met houtfineer massief houten poten voor stevigheid.


De bartafel heeft een prachtige afwerking gekrege. Een hoge eettafel is trendy. Ook is het heel gezellig borrelen aan bartafel Rota.


Het design hoge tafel is strak en sfeervol dankzij het gebruik van eikenhout voor het tafelblad in combinatie met de zwart stalen tafelpoten. Omdat een bartafel doorgaans kleiner is dan een eettafel, is deze perfect voor in een keuken of een kleine eetkamer. De Bommel Meubelen heeft een groot aanbod van bartafels met bijpassende barstoelen. Ga voor een industriële look met een eikenhouten tafelblad met een stalen frame.


Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Bekijk ons unieke assortiment bartafels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Kies uit 2producten vanaf € 499.


Deze stoere bartafel ademt industriële stijl uit en zal een opvallende toevoeging zijn aan je eetkamer en keuken. Deze hoogglans staande bartafel is een perfect alternatief voor kleine appartementen en andere huizen waar er weinig ruimte is. Het moderne ontwerp maakt deze tafel een mooie toevoeging aan je keuken of eetkamer.


Het opbergrek met lagen aan de zijkant geeft je voldoende ruimte voor je wijnflessen of andere spullen. Buiten borrelen aan de hoge bartafel. Lange zomeravonden vieren met een gezellige buitenborrel aan de hoge bartafel : het klinkt ons als muziek in de oren! Nodig je vrienden alvast uit voor een fijn zomerfeestje. Maar eerst nog even aan de slag… Want deze bartafel maak je zelf.


Sommige mensen gebruiken dit type bartafel als alternatief voor de bekende tafel in de keuken en creëren op deze manier een losse sfeer in hun eetkamer of keuken. Koop hem nu voor €24deze barset in antieke stijl bestaat uit een tafel en twee banken. Dineren of borrelen aan een bartafel met krukken is erg gezellig en kan makkelijk in jouw eigen huis.


Heb je niet heel veel ruimte in huis voor een grote eettafel, dan kan een bartafel met barstoelen uitkomst bieden. Daarnaast is een barmeubel of statafel reuze handig met feestjes of als je vrienden komen borrelen. Uniek en door ons ontworpen is deze bartafel Flow Lumber.


Door de stalen draagconstructie hangt deze bartafel aan je muur. Hierdoor kun je maximaal van de ruimte aan je bartafel genieten. Om dit blad zwevend te monteren zul je een sterke staalconstructie moeten monteren onder het blad en schuin naar de muur. Denk dat we hem beter aan de muur kunnen bevestigen, en dan aan de voorkanten een poot in de hoeken.


Bartafel statafel met natuursteen blad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts