dinsdag 9 augustus 2016

Dichte glijbaan

Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 390. Hier vind je het grootste assortiment met alle soorten online. Glijbanen trekken kinderen aan.


Of het nou in het zwembad is óf bij het speelveldje, de gedachte aan een spannende afdaling zorgt altijd weer voor een glimlach.

De allerkleinsten die net kennismaken met de glijbaan , kunnen er vaak niet genoeg van krijgen. VOLKEL - BillyBird Park Hemelrijk in Volkel heeft tijdelijk de grote glijbaan in speelgebied De Oervallei gesloten nadat een zorgwekkende video van een bezoeker opdook. Houd het wel veilig en plaats de glijbaan bij voorkeur tussen de trap en de muur.


Lukt dat niet, dan kun je kiezen voor een glijbaan met hoge randen of zelfs een buis! Voor de installatie kun je beroep doen op een expert in trappen. De meest opwindende glijbanen zijn altijd diegene die draaien.


Een spiltrap met glijbaan. This video is unavailable.

Lang kon er niet worden gegleden. Het was niet toegestaan samen met iemand anders of liggend naar beneden te glijden. Aquafan – De Speed Riul: Naast de Extreme River ligt in Aquafan ook de Speed Riulglijbaan. Hier ga je met z´n tweeën op een band zitten en glijd je het eerste stuk door een dichte glijbaan. Voorlopig is de glijbaan buiten gebruik.


Op juli maakten twee mannen een val van enkele meters uit de attractie. Na een inspectie mocht de glijbaan toen operationeel blijven. Slechts twee weken later, op augustus, ging het opnieuw fout. Toen vielen vier vakantiegangers drie meter naar beneden. ZIE OOK: Ernstig ongeluk met glijbaan in.


Hoe langer de glijbaan is, hoe meer snelheid het kind ontwikkelt om onderaan abrupt te eindigen op de veilige ‘landingsplek’. De glijbaan heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op kinderen. Bekijk snel het grootste assortiment. Dat doen ze vanwege een filmpje op.


Op de video is te zien dat een kind bijna van de glijbaan vliegt. De X-Stream glijbaan in pretpark Duinrell in Wassenaar is opnieuw dicht na een ongeluk.

Het is het zoveelste incident op de ‘horrorglijbaan’. Aan het begin van de zomer viel een meisje zo hard van de glijbaan in speelgebied De Oervallei dat ze zeven hechtingen naast haar oog kreeg. Groenstrook met ligbedden en parasols.


Brede en tevens dichte glijbaan. Het trapje opklimmen is voor de kleinsten al spannend en grotere kinderen vliegen omhoog langs de treden, genietend van hun snelheid. De onveilige glijbaan in zwembad De Peppel in Ede is nog steeds dicht.


Peuterba glijbaan , whirlpool en douches in Druten dicht vanwege legionella. DRUTEN - Door een legionellabacterie is een deel van zwembad De Gelenberg in Druten dicht. Bezoekers kunnen wel gebruik maken van de twee zwembaden, maar douchen is niet mogelijk.


Ook zijn het peuterba de whirlpool en de glijbaan gesloten. Dit zwembad heeft een drietal glijbanen , waarvan er één bovenuit steekt: de blauwe (banden) glijbaan , die halverwege opsplitst in twee glijbanen. In de glijbaan moet je dus kiezen welke kant je opgaat.


Hoe dat gaat, zie je in het filmpje hierboven. De andere glijbaan is een gewone glijbaan , waar je zonder band op kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts