maandag 15 augustus 2016

Hekwerk met poort

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Groot aanbod tuinartikelen online! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. Qua type hout kan er eindeloos gevarieerd worden, de houten poorten worden van de beste kwaliteit hout vervaardigd. Doordat het hout bevestigd word in een stalen frame is de basis van de poort stevig en vooral veilig! Een dichte poort , privacy gegarandeer in combinatie met een mooie natuurlijke uitstraling. Poort met hardhouten vulling.


Uw privacy is met deze poort gewaarborgd. Het voordeel van een poort met een stalen profiel t. Wij leveren en produceren alle soorten hekwerken. Van simpele tuinpoorten tot volledig geautomatiseerde schuifpoorten van meter.

Op onze website kunt u onze standaard producten vinden via de categorieen bovenaan deze pagina. Met de onderdelen van Allround hekwerk kan een bestaande poort worden onderhouden of geoptimaliseerd. Alle poorten hebben een vorm van onderhoud nodig om de poort is een goede conditie te behouden, doordat er vele typen maten en merken poorten zijn wordt het assortiment poortonderdelen regelmatig aangevuld. Wij produceren meer dan enkel hekwerken en poorten.


U kunt bij ons ook terecht voor trappen, steenkorven of diverse tuindecoratie. Naast onze hekwerken en poorten hebben we ons in de laatste jaren uitgebreid met een groot scala aan staalwerken. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden). Voor een loopdeur in uw hekwerk kunt u kiezen uit een gepaste oplossing. Bijvoorbeeld bij een grote poort voor de oprit naar uw woning of bedrijfspand.


We kunnen de poorten leveren in combinatie met een bijpassend sierhekwerk. Je kunt ze ook perfect gebruiken om met groene beplanting ertussen een groene muur mee te maken. Bij Praxis vind je alle benodigdheden voor gaashekwerk, tuinhekken, sierhekwerk en overige materialen waarmee je een omheining kunt aanbrengen. Voor al het hekwerk leveren wij een bijpassende poort. Hekwerk en poorten bestellen bij Praxis.


Nadat u uw keuze heeft gemaakt, wordt uw poort volledig in eigen beheer gefabriceer gemonteerd en in bedrijf gesteld. Wij werken met zo’n veelzijdige vakmensen die van A tot Z bij het project betrokken zijn. Van fabricage en bouwkundige uitvoering tot aan de fase waarin de montage en electrische installatie aan bod komen.


Alles kan, zowel in hoogte als breedte, naar uw wensen op maat worden gemaakt. Een hekwerk geproduceerd in onze eigen werkplaats wordt standaard dubbel gepoedercoat.

U kunt een hekwerk krijgen in diverse RAL kleuren zoals zwart, grijs, donker blauw en antraciet. In onze werkplaats fabriceren onze vakbekwame medewerkers met behulp van de allerbeste lasapparatuur de meest diverse en unieke hekwerken. Het ontwerpen van een poort en hekwerk , de fabricage en montage is onze passie.


Daarom zijn wij er zeker van dat wij veel voor u kunnen beteken indien u een poort en een hekwerk wilt aanschaffen. Er zijn allerlei hekwerken en poorten verkrijgbaar. Van automatische poorten tot handbediende schuifhekken of schuifpoorten. Bent u op zoek naar een ijzeren poort , een elektrische poort of aluminium poort ? En wilt u uw robuuste, metalen poort combineren met een toegangscontrolesysteem? Bij Heras vindt u de juiste afsluitingen.


Verder zijn wij gespecialiseerd in sier hekwerk , lampen, sierpoorten, industriepoort, industrie hekwerk , rustiek. Is uw doel om de toegang tot uw terrein onmogelijk te maken? Dan kiest u het beste voor een hoog hek met goed afsluitbare poorten , eventueel aangevuld met rampalen en roadblockers. Omgeving complimenterend design.


Vrijwel al deze hekwerken zijn verkrijgbaar in diverse hoogten, uitvoeringen en kleurstellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts