dinsdag 30 augustus 2016

Eemhof glijbaan

Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 390. Bekijk snel het grootste assortiment. Ga jij voor een snelle afdaling of liever een glijbaan waar je met de hele familie vanaf glijdt?


Elk park heeft voor iedereen een unieke glijbaan in petto!

Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider. Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte. En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. Deze spectaculaire glijbaan is het allernieuwste op het gebied van waterglijbanen en de enige in zijn soort in Europa. Deze attractie torent verdiepingen hoog, maar liefst meter.


Per uur verstuwd deze glijbaan een enorme hoeveelheid water, namelijk 6m³. De glijbaan bestaat uit drie kegelvormige delen. Glijbanen en wildwaterbaan.

Bovendien hebben de meeste parken een unieke glijbaan die je nergens anders vindt. Daarom heb ik een lijstje gemaakt van mijn favoriete Center Parcs glijbanen. Natuurlijk is een top altijd subjectief. Of je met personen bent of met 1 er is keuze genoeg.


Van Comfort, Premium en VIP cottages, tot Mindervalide cottages, Cara cottages en hotelkamers. Een bijzondere voorkeursligging kiezen? In Marina De Eemhof heb je altijd uitzicht over het water, vanaf je Woonboot of luxe Waterfront Suite.


De eerste Topsy Turvy is officieel geopend in Centerparcs de Eemhof. Dit maakt meteen de langste glijbaan van Nederland en de eerste glijbaan met trechters. Leuke baan maar het schommelen is nu niet echt heel bijzonder.


Je kunt er alleen vanaf of met zijn tweeën. Vakantiepark De Eemhof - Zeewolde. Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje. Ga surfen en zeilen op het Eemmeer.


Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties. Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist!

Aqua Mundo is synoniem voor subtropisch zwemparadijs. En dit zonder rode ogen, want bij Center Parcs zit er minder chloor in het. De Eemhof is een schitterend zwemparadijs met verschillende glijbanen en een groot golfslagbad.


Het is heerlijk om te zwemmen in het subtropisch zwembad de Eemhof. Zoals we van Centerparcs gewend is de kwaliteit zeer hoog en ziet het er prachtig uit. Ik laat jullie in minuutjes zien wat hier allemaal te doen is!


De Turbo Twister glijbaan van buiten gezien. Toch hangt het er ook maar net vanaf van welke kant je komt. Zwembad de Eemhof is ook te bezoeken als dagje uit wanneer je niet het park bezoekt. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden.


U kunt heerlijk vertoeven in het bubbelbad of golfslagbad. En voor iedereen die van actie houdt zijn er ook nog de spectaculaire wildwaterbaan en diverse glijbanen voor alle leeftijden. Voor deze zwemattractie hoeft niet extra bijbetaald te worden.


U kunt dus zo vaak als u wilt gratis gebruikmaken van deze toffe glijbaan. Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog. De eemhof is een atypisch center parcs aangezien er geen overdekte jungle dome is maar ons stoorde het helemaal niet, integendeel.


Het subtropische zwembad van de Eemhof beschikt over glijbanen en een wildwaterbaan en is het enige Center Parcs-park met een Turbo Twister glijbaan. Dit is een glijbaan waar voor het gebruik van een zwemband nodig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts