vrijdag 12 augustus 2016

De nieuwe tuin

De nieuwe tuin

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Van tuinhout tot sierbestrating! We spelen met smaak, kleur en een zorgeloze teeltwijze, een avontuur in bio-diversiteit op zoek naar een nieuw tuinpubliek.


De nieuwe tuin

Dankzij jarenlange ervaring weten Jan en zijn team van iedere tuin een paradijs te maken. De Nieuwe Tuin maakt uw tuin meer dan alleen een verzameling van planten, water, hout en stenen. Uw tuin wordt een verlengstuk van uw woning, een bestandsdeel van uw dagelijkse woonplezier. Een selectie van ‘ de nieuwe tuin ’. Een super vroege en extra compacte tuinboon. Ideaal voor kindertuin, teelt in pot of onder platglas.


Of gewoon voor vroege teelt. Dan ontstaat een tuin waarvan genoten kan worden op elk moment, in elk jaargetijde. Kies voor een exclusief en compleet tuinontwerp, een onderdeel daarvan of een beplantingsplan. Kortom, Nieuwe Tuin ontwerp en advies Castricum, voor ieder budget een tuinontwerp of -advies op maat! Bijzondere selectie van de tuinboon met zwarte bloemen en diepgroene rijpe zaden.


Mooi in combinatie met zuiver wit bloeiende variëteiten zoals ‘Driemaal wit’. De planten aanaarden, steunen, en eventueel intoppen op het einde van de bloei. De gemiddelde tuinaanleg kosten kunnen in sommige gevallen aardig uit de hand lopen. Toch hoeft dat niet als u uw bestaande tuin veranderen wilt!


Het is namelijk erg belangrijk dat u van tevoren goed nadenkt over de functie van uw tuin voordat u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Een goede basis is net als in uw huis van belang. Je oogst de vruchten eind september en legt ze op een koele droge plaats in huis. Wintertomaten zijn niet te vergelijken met de oogst van rijpe vruchten in de zomer, maar het zijn prima vruchten voor avontuurlijke culinaire experimenten en om het tomaten- seizoen uit eigen tuin op een originele wijze te verlengen. Wil je een nieuwe tuin aanleggen?


De nieuwe tuin

Een mooie tuin doet veel goeds voor de uitstraling van je huis, daarnaast is je tuin de plek om tot rust te komen. Het is daarom belangrijk dat een tuin perfect bij jou en je huis past. Hier vind je alle verschillende mogelijkheden voor het aanleggen van een nieuwe tuin en wat de prijzen daarvoor zijn. Je wilt een nieuwe tuin maar weet niet waar je moet beginnen?


Er zijn talloze opties, maar wat past nu bij jou en je huis? Wij hebben inmiddels honderden tuinen gerealiseerd en delen hier onze ervaring. Wij geven je op deze pagina graag tuin inspiratie, een aantal tips over de aanpak van je nieuwe tuin en het proces dat je doorloopt. Toonaangevende tuinontwerpers laten hun mooiste creatieve uitingen zien.


Een schat aan foto´s, speciaal voor dit boek gemaakt, toont een verrassende collectie van eigentijdse tuinen. De nieuwe tuin laat u kennismaken met de laatste ontwikkelingen in de tuinarchitectuur. Denk ook na over de financiering. Een nieuwe tuin is heerlijk, maar kan behoorlijk in de papieren lopen. Ook uw tuinproject kunt u volledig uit handen geven aan onze specialisten.


Wij voeren het project uit van idee tot oplevering en wij betrekken u bij iedere stap. Een tuin aanleggen gaat verder dan een paar paadjes aanleggen en wat beplanting aanbrengen. Fantaseren over een nieuwe tuin is heerlijk.


Maak allereerst een wensenlijst. Maar het daadwerkelijke aanleggen vergt veel meet- en denkwerk. Kijk daarna wat er technisch nodig is om dit te realiseren. Wat vind jij belangrijk voor jouw tuin ? We helpen je bij het ontwerpen en het tekenen van een. De TuinTuin redactie en bloggers zijn hier voor jou!


Verfrissende ideeën voor jouw tuin. Hieronder de meest populaire en recente blogs. Ons gezamelijk doel is het creëren van inspirerende blogs over alle tuinonderwerpen.


Dit maakt de kunstobjecten en ECO hutten niet alleen financieel aantrekkelijk, maar zorgt ook voor exclusiviteit. Hallo, niets dan lof over de Nieuwe Tuin ! Ik koop al jaren bij de Nieuwe Tuin en ben er erg tevreden over. Dat geldt ook voor bronzen en stenen beelden. Inderdaad het zomer-sla mengsel is lekker,en mooi om te zien. Maar het is ook heel leuk om al die gekke onverwachte zaden te kunnen kopen en uit te proberen.


Dat betekent dat er ook veel nieuwe tuinen aangelegd worden. In Westergouwe, de nieuwste wijk van Gouda, staan uiteraard veel nieuwbouwhuizen. De basis was een 3D-tuinontwerp, waardoor de bewoners vooraf al een heel goed beeld hadden van de tuin.


Aan de slag met een nieuw tuin ? Wij geven je graag tuin inspiratie, een aantal tips over de aanpak van je nieuwe tuin en het proces dat je doorloopt. Het park ligt ten noorden van het centrum van Potsdam en wordt begrensd door de Jungfernsee en de Heiliger See respectievelijk aan de noord- en oostzijde. Dromen en ideëen bedenken is leuk maar ze concreet maken is vaak lastig.


Welke keuzes zijn er allemaal? Samen met onze hovenier adviseren en helpen wij u graag met het opstellen van een doordacht tuinplan. Enthousiast bekijken we gezamenlijk de mogelijkheden voor uw perceel. Naast dat er veel tijd in zit, je er hard voor moet werken kost het ook nog eens een centje.


Daarom wordt in dit blog uitgelegd hoe jij op de beste manier een nieuwe tuin aan kan gaan leggen. Je kunt zelf een ontwerp maken via een gratis planner, maar meestal is er dan alsnog werk mee gemoeid om het helemaal goed te krijgen. Laat je het ontwerp maken door een hovenier, dan rekent die gemiddeld tussen de 2en 5euro voor zijn ontwerp. Het Bestuur van de Stichting Beeldentuin en Heemtuin Cuijk is op dit moment druk bezig om een nieuwe tuin in te richten. Deze tuin maakte deel uit van de pastorietuin van de RK Sint Martinus parochie.


Een paar voorbeelden van tuinontwerpen, ontwerpen naar de wensen van de tuin eigenaren. Deze tuin ligt rechts naast de hoofdingang van de Beeldentuin en Heemtuin en is groen ingekleurd in onderstaande tekening. Strak, modern, vrolijk of onderhoudsvriendelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts