maandag 19 november 2018

Postvakkenkast

Postvakkenkast

Zoek naar design meubels tilburg op de nieuwe KensaQ. Goedkope Servieskasten Wit van de nieuwste collecties. Beste resultaten voor stellingkast metaal op Finecomb. Elk postvak is voorzien van een cilinder slot.


Postvakkenkast

De kast romp heeft een centrale. Naast het verschil in het aantal vakken is er nog een belangrijk verschil. Bij de kast met vakken is ieder vak afzonderlijk op slot te doen. Zo kan iedere werknemer enkel zijn of haar eigen postvak openen. Postvakkenkasten zijn perfect geschikt voor het opslaan van papieren en lectuur.


Wordt uw werkvlek vaak een zootje voor inkomende post, of heeft u veel te sorteren. De stalen postkast is leverbaar in meerdere kleuren. We bieden postvakkenkasten met verschillend aantal deuren zodat er altijd een postvakkenkast is welke passend is aan uw behoeften. GHALA heeft meerdere modellen postvakkasten, van tot maar liefst postvakken per postvakkenkast , welke in verschillende kleuren leverbaar zijn. Onze postvakkast is bijvoorbeeld te leveren in het grijs, wit of zwart, maar ook zeker in andere kleuren.


Postvakkenkast

Elk vak is voorzien van een gleuf en een slot. De postkast is verkrijgbaar in een uitvoering met laden of laden. De vakken van de houten verdeelkast zorgen voor het gewenste overzicht op elke werkplek. Een postvakkenkast wordt gebruikt voor het bewaren en ordenen van uw post voor werknemers. De vakken van de houten verdeelkast zorgen voor het gewenste overzicht op elke werkplek.


Omdat de postvakkenkast bestaat uit verschillende vakken kunt u de post eenvoudig per categorie of werknemer organiseren. De complete postvakkenkast wordt geleverd in de kleur lichtgrijs (kast) met blauw (deurtjes) De brievengleuf per deur heeft een afmeting van 245xmm 1-delig , bestaande uit rij met deuren Afmeting 190x32x40cm (hxbxd) Een schuine kap voor boven op de kast zodat er niks op de kast geplaatst kan worden is los bij te bestellen. Een sfeervolle vakken- en postvakkenkast maakt van uw kantoor een inspirerende werkomgeving en zorgt ervoor dat u alles makkelijk kunt archiveren en snel weer terug kunt vinden.


Deze postvakkenkast wordt in Nederland gefabriceer de kwaliteit is perfect, staaldikte, stabiliteit en afwerking is perfect. Als uw bedrijf tientallen of honderden werknemers in dienst heeft, dan kan het handig zijn om een postkast te nemen. De deuren zijn voorzien van een ingeperste etikethouder.


De binnenkomende post kunt u in deze kasten bewaren en uw werknemers kunnen zo hun post ophalen. Beta postvakkenkast EA deuren wordt geleverd met unieke cilindersloten voor de gebruikers. Aan de binnenkant van de deuren van de postvakkenkast zitten stootdoppen wat zorgt voor een gedempte sluiting. In huis binnen tot werkdagen. KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als PARTICULIEREN.


ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. In meerdere kleuren verkrijgbaar. Onze solide postkasten zijn leverbaar in vele kleuren en worden voorzien van een kras vaste poedercoating. Ieder postvakje is te voorzien van een persoonlijk label. Verder kunt u kiezen voor een postkast met- of zonder voetjes.


Over ons Hagro is dé partner voor uw gehele kantoorinrichting. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit tafels, stoelen, bureaus, verlichting, kasten, kluizen. In deze postvakkenkast kunt u de interne en externe post voor uw medewerkers eenvoudig verdelen. Alle postvakken zijn individueel af te sluiten, maar de kast is ook voorzien van centraal slot. Al jaar specialist in postkasten, bellentableaus, graveerwerken en bewegwijzering.


Postvakkenkast

Maak eenvoudig een afspraak! Deze lichtgrijze ceha postkast is voorzien van postvakken. Deze postvakken zijn afsluitbaar door middel van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts