donderdag 22 november 2018

Hondenvlooien bestrijden

Alles Tegen Hondenvlooien. Vóór 21:uur, Morgen in Huis! Zoek naar vlooien bestrijden op de nieuwe KensaQ. Vlooien en teken middel - va € 39.


Jaarlijks hebben duizenden mensen last van vlooien. Niet prettig, aangezien vlooien voor veel overlast kunnen zorgen.

Daarom is het zaak dat u zo snel mogelijk vlooien kunt opsporen, herkennen en bestrijden. Sluit u aan bij meer dan 35. Het maakt in feite niet uit of u last heeft van de honden vlooien of de katten vlooien, die vervelende beestjes moet u zo snel mogelijk kwijt.


U kunt het beste gelijk een anti vlooienmiddel bij de dierenarts halen en die bij uw hond toedienen om de volwassen vlooien te doden. Hoe groter de plaag, hoe lastiger deze is te bestrijden. Hieronder hebben we de belangrijkste voor u op een rijtje gezet.


Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen vlooien. Als jij deze huismiddeltjes toepast, heb je binnen no-time geen vlooien meer in huis. De verschillen tussen kattenvlooien en hondenvlooien zijn niet met het blote oog te onderscheiden, maar ze zijn er wel.

De kattenvlo is namelijk een stukje kleiner dan de hondenvlo en de kattenvlo heeft bovendien minder weerhaakjes. Een kattenvlo is dus amper te onderscheiden van een hondenvlo. Wil je vlooien bij je hond en in huis bestrijden en voorkomen? Ontdek de meest effectieve methode om vlooien te doden en je hond te beschermen.


Het zijn taaie dieren en hebben een erg goede resistentie. Daarnaast ligt het hele huis vaak al helemaal bezaaid met vlooieneitjes en larven op het moment dat de vlooien bij de hond worden ontdekt. Wil je liever niet met poeders en sprays aan de slag maar ben je op zoek naar een duurzame manier om vlooien te bestrijden bij je hond? Het ruikt wel een beetje, maar nat paarde stro helpt absoluut tegen vlooien. Diverse ongediertebestrijding!


Ongediertebestrijding vanaf €39. Kies nu je eigen leverdag en tijd. Bestel al jouw hondenbenodigdheden bij Discount4Pets - Dé online dierenspecialist. Geschikt voor het bestrijden van zowel de volwassen vlooien als de vlooieneitjes.


Deze omgevingsspray kun je in principe gebruiken op alles in huis. Om de volledige levenscyclus van de vlo te onderbreken is het erg belangrijk om de omgeving te behandelen met een geschikt product dat de cyclus van de vlo onderbreekt. Zandvlooien in huis komen ook bijna nooit voor. Rentokil geeft u advies over vlooienbestrijding. De meest gebruikte en meest diervriendelijke vorm om vlooien te bestrijden én te voorkomen is het gebruik van een anti-vlooienmiddel in vloeistof vorde vlooiendruppels.


Deze vlooiendruppels zitten in een kleine, makkelijk te hanteren pipet.

Vandaag bestel morgen in huis! Hondenvlooien bestrijden Omdat vlooien zo irritant zijn en zich zo snel voortplanten, kunnen ze een groot probleem vormen. Nu bent u niet de eerste die hier last van heeft en er bestaan dan ook al een heleboel middeltjes die een vlooienplaag de kop indrukken nog voor ze de kans heeft om te bestaan.


Help mijn hond heeft vlooien! Toch zijn hondenvlooien (Ctenocefalides Canis) minder vaak de schuldige dan u denkt. Honden hebben namelijk meestal last van de kattenvlo (Ctenocefalides Felis).


Soms denkt u dat alle vlooien zijn bestreden , maar dat is vaak niet het geval. Dit komt omdat de eitjes van vlooien moeilijk te herkennen zijn. Maar deze zullen niet daar blijven liggen. Het zal de vlooien niet bestrijden maar verjagen.


Bepaalde planten bevatten specifieke oliën, stoffen en chemicaliën die vlooien vervelend vinden en willen vermijden. Er zijn een heleboel verschillende planten die vlooien afschrikken. Zo kenen we de kattenvlo, de hondenvlo, de rattenvlo, de egelvlo en ook de mensenvlo.


Tegenwoordig komt de mensenvlo in Nederlan België en andere delen van West Europa nog maar zelden voor. Op boerderijen treffen we ze wel eens bij varkens aan. Ook heeft de vlo geen vleugels maar wel goede springpoten. Kattenvlooien zijn donkerder dan vogelvlooien maar kunnen ook lichtgeel van kleur zijn.


De hondenvlo komt echter weinig voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts