maandag 26 november 2018

Muizenval welkoop

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense press ‘n set muizenval. Insectenbestrijding al vanaf €05. Alle soorten Muizenvallen! Direct uit voorraad leverbaar.


Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Bekijk onze webshop of bezoek een van onze filialen. De strijd tegen muizen ga je zonder gif aan met muizenvallen en muizenklemmen. Zorg dat er voor de muis niks eetbaar in huis te vinden is en vul de val of klem dan met iets dat ze lekker vinden: wat brood met pindakaas, noten, een stukje kaas of wat pitten of granen.


Wij zijn u graag van dienst! Een muizenval doodt de muis in één klap, met een val vang je muizen levend. Heb nog nooit zo nauwkeurig werkende muizenval gehad! Slaat bij de minste druk dicht, zo moet je opletten dat je er zelf niet tussen komt. Muizenoogst: muizen in dagen met twee muizenvallen.


Kan ook gebruiken tegen koolmezen en egels, maar die laat ik los. Last van muizen en ratten in je omgeving? Welkoop verkoopt verschillende producten ter bestrijding van muizen en ratten.


De Protect Home Muizenval is een slimme, overdekte muizenval en ziet er voor de niets vermoedende muis uit als een volkomen onschuldige, kleine tunnel. Zodra de muis de val inloopt om van het aas te eten, heeft de muis de perfecte positie voor de val. De unieke val zorgt voor een snelle pijnloze afronding. Luxan Multicatch Muizenval is geschikt om tot wel muizen ineens mee te vangen. De Multicatch Muizenval is gemaakt van verzinkt metaal.


Na de vangst kunnen de muizen vrij worden gelaten in een omgeving waar ze minder overlast zullen veroorzaken. Met deze muizenval vang je op eenvoudige wijze muizen. Doe er wat lokvoer in en binnen korte tijd zit er een muis in de val. De muizenval is eenvoudig aan te spannen en veilig in gebruik.


Door buis constructie van de val kunnen kinderen en huisdieren niet bij het dodelijke gedeelte van de val en is zeker dat de val werkt wanneer de muis bij het lokaas komt. Deze muizenval is een humane oplossing voor het bestrijden van muizen. De val makkelijk te legen en herbruikbaar. De muis wordt gelokt met lokaas en kan zichzelf niet meer uit de kooi redden, waarna u deze in de natuur vrij kunt laten. Maar… pas op voor de Muizenvalmachine!


Bij het spelen van Muizenval oefenen kinderen waardevolle vaardigheden zoals bouwen, het verband tussen oorzaak en gevolg en besluitvaardigheid. Grootste aanbo de laagste prijzen. Race met het spel Muizenval over het speelbor verzamel stukjes kaas en probeer ze te stelen van andere spelers.


Voor 23:bestel Morgen in huis. Bestrijd Eenvoudig zelf Muizen. Info over rattenval welkoop. Resultaten van zoekmachines! Houtworm, mieren of zilvervisjes bestrijden?


Bij KARWEI vind je alle soorten ongediertebestrijding. Bestel direct online of bezoek de bouwmarkt. Gebruik deze tips voor effectief gebruik van muizenvallen.


Plaats een muizenval nooit in een open ruimte. Muizenval diervriendelijk - Zoek je een manier om muizen te vangen, maar wil je ze niet doden? In deze val passen tot wel muizen, die eenvoudig gevangen worden in de val.


Kies dan voor een diervriendelijke muizenval. Je kunt ze daarna makkelijk weer uitzetten in de natuur. Naast de muizenval van kunststof is er ook een Supercat muizenval van hout in ons assortiment te vinden. De ronde slagbeugel zorgt voor een gelijkmatige afstand tussen de slagbeugel en de lokstof.


Zet het doosje op plaatsen in je huis waar muizen geregeld komen. Ook zijn de ouderwetse vallen het beste, heel wat muizen in de stad zijn al immuun tegen het gangbare gif, ze worden wel wat ziek, maar gaan niet dood. Dus een ouderwetse muizenval voldoet prima, wat lokvoer erop en ze vangen zichzelf, bijkomend voordeel, geen muizenlijkjes overal in het huis wat wel gebeurd bij gif, en wat soms gaat stinken.


FSC zorgt voor het duurzaam kappen van bosgrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts