donderdag 29 november 2018

Groenonderhoud

Hieronder vindt u alle informatie over groenonderhoud in Hellevoetsluis. Kleurrijk buiten is de website van Verheij Integrale Groenzorg. Dit is de groenbeheerder die in opdracht van de gemeente actief is in Hellevoetsluis. Hier vindt u allerlei informatie over het geplande groendonderhoud.


Zij werken hand in hand en complementair met de bestaande groendiensten. Voor het IOK onderhouden we milieubedrijven, containerparken, industrieterreinen, etc.

De Wroeter is een netwerkorganisatie die bestaat uit een een activiteitenboerderij en een maatwerkbedrijf, met werkplekken verspreid over Limburg. Rooien zieke en dode bomen. Op de kaart vindt u de plekken van de te rooien bomen. De gemeente snoeit of kapt bomen niet zomaar.


Meer dan honderd jaar geleden begonnen als familieonderneming is Hokke uitgegroeid tot allroun professioneel loonbedrijf. We kunnen als deskundige loonwerkers op verschillende terreinen uit de voeten. Naast agrarisch loonbedrijf zijn we ook een loonbedrijf in groenonderhoud en grondverzet.


Groenonderhoud rondom appartementencomplexen. Hiervoor is een onderhoudscontract afgesloten en u vindt deze kosten terug in uw servicekosten.

Als u het idee heeft dat het onderhoud niet correct uitgevoerd wordt, dan kunt u met Goed Wonen contact opnemen. Initiatieven groenonderhoud. Als u uw groene vingers wilt gebruiken om uw buurt groener te maken, dan zijn er meer mogelijkheden dan u denkt. U kunt bijvoorbeeld een stukje groen -in overleg met de gemeente- zelf onderhouden. Denk hierbij aan het adopteren van een boomspiegel, dit is de ruimte rondom de stam van een boom.


Of het nu gaat om uw tuin, uw balkon of een bedrijfsterrein. Van onkruidverwijdering tot aanleg, van complete tuinen tot snoeiwerkzaamheden. Momenteel ontvangen we veel opmerkingen, klachten en meldingen over het groenonderhoud. Hieronder zetten we voor u een aantal zaken op een rij om een en ander te verduidelijken. Hoog gras en onkruid Het gras en ook het onkruid staat op dit moment op veel plaatsen hoog.


Dat heeft met vier aspecten te maken. Heeft u iets speciaals of ongewoons wat betrekking heeft op onze bedrijfsvoering in de groenvoorziening of groenonderhoud. Wij zoeken hier graag een passende oplossing voor, eventueel passen of schaffen wij machines aan die aan deze vraag voldoen. Hierbij kijken wij naar nieuwe technieken, veiligheid en duurzaamheid. Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben was het werken voor mijzelf een logische volgende stap.


Onkruidvrije bloemperken, gesnoeide struiken, en gemaaide grasvelden dragen allemaal bij aan een prettige buurt of werkplek. Regelmatig groenonderhoud bevordert bovendien de groei en gezondheid en voorkomt overwoekering, ziektes of ongedierte. Zonezorgt ervoor dat uw groen er in elk seizoen keurig bij staat.


Deze website maakt gebruik van cookies.

Onderhoud groen is dus onder. Voor optimaal gebruik, klik op accepteren. GKB is sinds jaar en dag partner voor overheden, semi-overheden en bedrijfsleven voor het groenonderhoud.


Omdat we kennis van groen hebben, van aanpakken weten, volgens heldere afspraken werken én uw uitdagingen begrijpen. We doen alles wat zich aandient, het jaar rond. Hollands Kroon is qua oppervlakte één van de grootste gemeenten van Nederland.


Het areaal aan wegen, stoepen, fietspaden,. Iedere dag opnieuw ziet u wel ergens om u heen een stukje groen. Een strook met planten en bomen in uw wijk, uw eigen tuin of die op uw werk, een speelweide en even verderop een polder of bosgebied. Op al die plekken werken wij aan leefbaarheid en uitstraling. Het groen op uw terrein geeft uw medewerkers en bezoekers het gevoel dat ze in een aangename, gezonde omgeving terechtkomen.


Green Masters zorgt ervoor. Met het hart van het bedrijf in het westen bedienen we op een paar regio’s na het hele land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts