donderdag 22 november 2018

Oase biopress

Voor 16:bestel morgen in huis. In addition to the filter sponges, bio-filter surfaces with the specially developed flow control offer supplementary settlement surface for micro-organisms. Bio-filteroppervlakken met hun speciaal ontwikkelde doorstroomgeleiding bieden naast de filtermousses bovendien een extra vestigingsoppervlak voor micro-organismen.


Recommendation The UVC bulbs should be changed at regular intervals, ideally in spring before the season starts, to guarantee the full strength of the UVC light! The BioPress UVC is easy to operate and requires little upkeep.

Filter foam and bio-media provides a large surface area for beneficial bacteria to settle. When used in conjunction with the BioPress UVC, the AquaMax Eco Classic or AquaMax Eco Premium qualify for the OASE Clear Water Guarantee. Levertijd circa 2-werkdagen. Oase vijverfilter onderdelen voor o. Met dit complete filterpakket van Oase bent u verzekerd van een heldere en gezonde vijver.


In het geval van visvijvers wordt deze maximale vijverinhoud gehalveerd. En bent u de gelukkige eigenaar van koikarpers? De BioPress filtert het vijverwater zowel mechanisch als biologisch en dit filter kan worden ingegraven tot aan het deksel.

Drukfilters zijn compacte filters die meerdere taken tegelijkertijd kunnen vervullen. Eerst wordt het water door de filterpomp naar de drukfilter getransporteerd waarin de verschillende filtersponzen voor de reiniging van het water zorgen. De Biopress set van Oase is een complete set met een drukfilter met UVC filter, pomp en vijverslang. Waar zou je kiezen voor een drukfilter, deze heeft als voordeel dat het een gesloten systeem is.


Voordeel van een Oase drukfilter is dat hij tot aan het deksel ingegraven kan worden en dus onopvallend kan worden weggewerkt. Als je hierover de Oase Filtoclear Cap zand deksel plaatst, zie je helemaal niets meer van de filter. Geschikt voor koivijvers tot 1. Het drukfilter van de BioPress drukfiltersets van Oase heeft verschillende filtermaterialen voor een optimale vestiging van je vijverbiologie. Daarom geeft Oase zijn helderwatergarantie ook met een gerust hart af. Om helder water te behouden dienen filtersponzen regelmatig vervangen te worden.


Let op: u ontvangt in totaal blauwe en zwarte sponzen. Een vijver is al lang niet meer een. Koop nu en betaal pas over dagen! They guarantee clear water and create a healthy climate for pond inhabitants.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoeg waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Haxo heeft bovendien een ruim vijveronderhoud assortiment, met onder andere algenbestrijdingsmiddelen en vijverstofzuigers. Oase Biopress Vijverfilter Is Eenvoudig Te Monteren En Werkt Zeer Effectief. A short video on how to use the cleaning lever on Oase Filtoclear pressure filter models. Buy Oase Filtoclear pressure filter models online at The Pond.


BioPress filter: Ze staan garant voor helder water en scheppen een gezond leefklimaat voor de vijverbewoners. De in het deksel geïntegreerde UVC eenheid zorgt voor een snelle vernietiging van algen en ziektekiemen in het vijverwater. Makkelijk weg te werken omdat ze uitstekend ingegraven kunnen worden. Standaard voorzien van een uv-lamp en ingebouwd reinigingsmechanisme.


Deze producten worden apart besteld bij OASE waardoor u ook beschikt over de goede onderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts