maandag 26 november 2018

Brievenbus design

Brievenbus design

Betaal slechts € verzendkosten. Alle grote merken beschikbaar. Vandaag besteld is morgen in huis! Bekijk hier al onze varianten. Kom langs in onze fysieke winkel! Met pin of contant betalen. Bestel simpel jouw brievenbussen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Op zoek naar een exclusieve brievenbus ? Wij introduceren een compleet nieuwe lijn design brievenbussen van het merk Burgwächter. Deze bussen hebben een futuristische, strakke uitstraling en zijn daarbij dan ook echte eye-catchers. Design brievenbussen en pakketbrievenbussen van hoge kwaliteit. Handgemaakte vogelhuisjes van duurzaam hout Decoratieve landelijke tuinaccessoires.


De merken die wij verkopen, waaronder Burg Wächter en Benton, werken nauw samen met gerenommeerde ontwerpers. Als u onze designbrievenbussen ziet, zult u versteld staan van de unieke designs en de verrassende ontwerpen. Vaak is dit zelfs maatwerk! Ook kan men kiezen deze op een statief of paal te laten monteren. Men mag met trots zeggen dat Marksbrievenbussen.


De Brabantia brievenbussen zijn een van de bekendste brievenbussen. Brabantia heeft moderne en traditionele brievenbussen ontworpen zodat voor ieder huis de juiste brievenbus te vinden is. Bobi staat bekend om haar stijlvolle design brievenbussen , ronde en rechte vormen wisselen zich af. De Bobi brievenbussen bieden doorgaans meer ruimte voor post. We maken en verkopen verschillende soorten hedendaagse brievenbussen.


We hebben een gamma staande design brievenbussen en meervoudige brievenbussen voor appartementen en een collibox voor pakjes. Brievenbussen koop je eenvoudig online bij bol. Buiten ons standaard brievenbus gamma kunnen we gepersonaliseerde brievenbussen op maat maken. Dat blijkt ook als we het over brievenbussen hebben. De ene klant zoekt een brievenbus in dezelfde RAL kleuren als zijn huis, de ander zoekt een heel modern exemplaar in opvallende kleuren.


Van eenvoudig tot top design. Van goedkoop tot dure kwalitatief zeer goede postkasten. Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Kies uit 1producten vanaf € 299. Roestvrije design brievenbussen.


Een aantal van de design brievenbussen uit deze categorie zijn gemaakt van massief kunststof, dit heeft als groot pluspunt natuurlijk dat deze niet kunnen roesten maar behalve dit is massief kunststof ook nog eens erg mooi. Het ziet er chique uit en ziet u daarom vooral vaak bij moderne huizen. Een brievenbus is méér dan een functionele woonaccessoire.


Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt. De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak. Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel. Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model? Bij ons koopt u een betaalbare design brievenbus van Belgische makelij!


Top Design RVS brievenbus zeer goede kwaliteit GROOT volume. Deze modellen brievenbussen kunt u dus met de voorzijde aan een hek of muur bevestigen. Als de postopening gebruikt kan worden voor het inwerpen van de post, kan de achterzijde gebruikt worden voor de postuitname. Dit zijn aluminium brievenbussen met een zeer chique design. Deze kolombrievenbussen zijn in dezelfde stijl ook verkrijgbaar als brievenbus die op een paal gemonteerd is.


De paal van deze brievenbussen is luxe vormgegeven met ornamenten en allerhande klassieke details. Arduo design brievenbussen. Maatwerk in inox en cortenstaal.


Brievenbus design

Deze exclusieve brievenbussen geven ongetwijfeld een toegevoegde waarde aan uw woning. Onze RVS brievenbussen varieren van casual strak tot elegant top design. Vrijwel elke roestvrij stalen brievenbus uit ons assortiment is geschikt om als wandbrievenbus te monteren.


Met de universele RVS brievenbuspalen van Burgwachter kunnen deze brievenbussen ook eenvoudig als staande brievenbus in uw tuin of bij uw oprit worden geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts