donderdag 29 november 2018

Inspectieput beton

De grootste vacaturesite voor de bouw. Laat u adviseren door De Hamer wat de meest voordelige maatwerk oplossing is voor uw rioleringsstelsel. Tubobel is gespecialiseerd in betonbuizen, inspectieputten , doorpersbuizen, opzetringen.


Voor al uw beton vragen kan u bij ons terecht. Inspectieputten maken het inspecteren, reinigen en onderhouden van het rioolstelsel eenvoudig. Fassaert beton biedt constructieve oplossingen in de civiele sector, de grond-, weg- en waterbouw en de utiliteitsbouw.

Bij die prefabricatie gaat het niet alleen om eenvoudige rioleringsbuizen en inspectieputten , maar ook om grotere collectoren en complexe constructies in gewapend beton die voorheen omwille van hun omvang meestal ter plaatse werden geconstrueerd zoals pompgemalen, verzamelbekkens en zuiveringsstations. Toepasbaar als betonput voor RWA, DWA of infiltratiestelsels maar ook als pompput. Combineer deze onderbak tot een complete inspectieput met tussenstukken, kegelstukken of afdekplaten. Doordat de hoeveelheid afvalwater vermindert, kan men volstaan met kleinere leidingdiameters. Dit maakt grote, zware putten van beton overbodig.


Hulp nodig met een project? Heeft u enkele vragen omtrent onze producten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Op de 8x 8Hapro inspectieschacht kunnen betonbuizen tot een diameter van maximaal 5mm worden aangesloten.


Maatwerk oplossingen voor uw rioolstelsel met inspectieschachten van De Hamer.

Bolle Bodem inspectieputten Ø 6mm. Bovin Beton is gespecialiseerd in betonbuizen, bestrating, natuurstenen,. PVC inspectieputten Door het plaatsen van PVC toezichtsputten worden PVC rioleringsbuizen makkelijk toegankelijk voor reiniging.


Martens ontwikkelt en vervaardigt veilige, duurzaam geproduceerde inspectieputten zodat het rioolstelsel optimaal gebruikt kan blijven worden. Afhankelijk van de locatie waar de inspectieput geplaatst wordt, dient de afdekking geschikt te zijn voor de betreffende (verkeers)belasting. Waar komen inspectieputten voor? Een rioolput wordt ook wel een inspectieput genoemd en dient ervoor om inspecties in een rioolstelsel uit te kunnen voeren. Verder komen rioolputten ook voor op punten waar het rioolstelsel een bocht of knik maakt, waar verschillende rioolstrengen op elkaar aangesloten worden of waar de rioolstreng van diameter wijzigt.


Kijlstra is in Nederland marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton. De Bonte produceert reeds enige tijd kabelkanalen die worden aangelegd op hoogspanningsstations. De elementen werden reeds veelvuldig geplaatst door de vakmensen van de firma Democo. De monoliete kabelkanalen in beton , met deksels in glasvezelversterkt polyester, zijn voorzien van drainageopeningen. Leidingshop maakt gebruik van cookies.


Voorzien van een bolle of vlakke bodem. Alle gewenste aansluitdiameters kunnen worden aangebracht op elke gewenste hoogte onder de gevraagde hoeken. Hoeveelheid: 2Productie: Totaal: 17.


De inspectieputten kunnen uitgerust worden met een ladders of geurdicht tussendeksel. We werken dit uit op maat van wat u nodig hebt!

Buitenriolering Axedo PP inspectieputten. Elke buitenriolering vraagt om een andere aanpak. De collectie van DYKA Axedo PP maakt het mogelijk de inspectieputten zelf modulair samen te stellen uit onderdelen die passen bij de betreffende situatie. Deze zijn leverbaar uit voorraad.


Een inspectieput is beschikbaar in verschillende materialen, uitvoeringen en formaten. De aansluitingen zijn voorzien van een. Wij zijn fabrikant van prefabbetonproducten zoals huiskelders, regenputten en septische putten, smeerputten, vetafscheiders, enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts