maandag 26 november 2018

Driesprong zoetermeer zwembad

Find zwembad zoetermeer vandaag! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Intex zwembaden leverbaar. Scherpe prijzen en 24u levering!


Driesprong zoetermeer zwembad

Met bus zal u uit moeten stappen bij halte Sportcentrum de Driesprong. Vanaf de halte bent u zo bij ingang van het zwembad. Met tram kunt u uitstappen bij halte ‘Delftsewallen’, vanaf hier is het nog minuten lopen. De gemeente beschikt over twee zwembaden : De Veur en De Driesprong. Daar kunt u terecht voor banenzwemmen en deelnemen aan zwemlessen en doelgroeplessen.


De organisatie van dit zwemprogramma wordt uitgevoerd door het Zweminstituut. In De Driesprong kunt u terecht voor: Aquavaria, AquaVitaal, Banenzwemmen, Leszwemmen Volwassenen (incl. Besloten Vrouwen zwemmen), Trimzwemmen en Zwangerschapszwemmen.


Driesprong zoetermeer zwembad

In Zwembad de Veur biedt het Zweminstituut nog meer activiteiten aan. Zwembad De Driesprong is een gezellig, knus, familiebad voor jong en oud. Het heeft een meter bad met een ondiep gedeelte eraan vast.


Een zogenaamd Wiesnerbad: een L-vormig zwembad dat van diep naar ondiep gaat. Ook voor minder validen is dit zwembad uitstekend geschikt. Op rijafstand van Den Haag, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs en Delft! Naast tuin- en kamerplanten ook. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het Zwem-ABC, gesteld door de Nationale Raad Zwemdiploma's (NRZ).


Driesprong zoetermeer zwembad

Het Zweminstituut geeft zwemles voor het behalen van zowel het A, B en C-diploma. Mocht u nu toch nog vragen hebben. Hier zullen wij u wekelijks informeren over onze top aanbiedingen en laatste nieuwtjes. Maar ook onze folders, VIP-acties en seizoenstips zijn het bekijken meer dan waard. Kamerplanten, potterie, dierbenodigdheden.


En wilt u graag online artikelen bestellen? Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Dit bedrijf is dagen per week geopend.


In zwembad De Driesprong worden verschillende warmwater therapieën gegeven, onder andere het Medisch Trainingscentrum (MTC), Sophia Revalidatie en Doing maken gebruik van het therapeutische warme water in dit zwembad. Programma zwembad De Driesprong. Ook kun je hier meedoen met allerlei zwemactiviteiten, bijvoorbeeld Trimzwemmen, AquaVaria en Aquavitaal.


De Driesprong is goed bereikbaar vanuit Den Haag. In een variant wordt zwembad De Veur uitgebreid met buitenwater en zwembad De Driesprong opgeknapt. De tweede variant gaat uit van sloop van De Driesprong en de bouw van een geheel nieuw zwembad.


Driesprong zoetermeer zwembad

Zoetermeer in de zwembaden de Veur en de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts