maandag 19 november 2018

Kinderfeestje vossemeren

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Vier nu je kinderfeestje op Centerparcs de Vossemeren ! Wij bieden diversen soorten feestjes aan, van spetterplezier in de Aqua mundo tot workshops. Reserveer uw activiteiten vooraf online!


Wist jij dat je ook voor één dagje naar Center Parcs kan komen? Een misdaad oplossen tijdens je kinderfeestje , Spannend kinderfeestje voor tot en met jaar. Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een misdaad oplossen, dit noemen wij een ‘ Missie’. De missie kan bij u thuis, of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Duurzaamheid is de basis van Center Parcs, groen zit namelijk in ons DNA.


Verjaardagsfeestjes zijn vanaf personen en dienen uur op voorhand gereserveerd te worden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een kinderfeestje op Saraland of een prijsberekening aanvragen voor een verjaardagsfeestje met minder dan personen? Neem dan vrijblijvend contact op. Twee indrukwekkende meren waar je uitmuntend kunt watersporten.


In het subtropische zwemparadijs kun je snorkelen langs de vissen en van de glijbaan. In onze binnen -en buitenspeeltuin kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. De Vossemeren ligt valk over de grens in België.


Wilt u een kinderfeestje organiseren op één van onze parken? Het is overigens niet noodzakelijk om te verblijven op een park. De werktekeningen zijn gratis te gebruiken, maar uiteraard niet voor de verkoop. Lees meer over Party-Kids.


Dat geeft je dus extra veel ruimte om helemaal los te gaan! Op de Vossemeren kan je niet enkel op vakantie komen, maar ook kinderfeestjes behoren tot de mogelijkheden! Met deze escape room geef je ze een kinderfeestje waar ze nog lang over zullen napraten! The Space is geschikt voor kinderen vanaf jaar oud. Binnen de kamer zijn er extra tips te vinden en de kinderen worden tijdens dit uur continu in de gaten gehouden via de camera’s door onze missieleider.


Chocolade is niet alleen lekker maar kinderen kunnen hier ook zeer creatief mee omgaan. Kinderfeestjes We laten ook kinderen meegenieten van chocolade. Elke dag kan gereserveerd worden met uitzondering op donderdag en zondag. Met deze spectaculaire indoor piratenwerel inculsief stran waterkannonen en een nagebouwd scheepswrak is het genieten voor de kinderen. Op zoek naar een eeuwenoude galjoen, de streken van een echte.


Het nieuwe opblaasbare waterparcours in de Vossemeren the place to be. Met meer dan honderd hindernissen op een megaparcours ben je de koning te rijk. Wil jij je kinderfeestje vieren in een bijzondere omgeving met een originele activiteit? Verras je vriendjes en vriendinnetjes dan met een bezoek aan het Aquapark! We hanteren een minimale groepsomvang van kinderen.


Het Aquapark biedt een compleet pakket voor slechts €2per persoon. Dit pakket bestaat uit: – Ontvangst met ranja en. De ingrediënten voor een perfect kinderfeestje. Bij Landal Het Vennenbos viert u de kinderverjaardag eens op een andere manier. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Van een subtropisch zwemfeest tot lasergamen tot een potje discobowlen. In de kinderfeestjesfolder vindt u er alles over. Wij organiseren leuke en originele workshops voor jullie kinderfeestje ! Wij komen naar uw locatie in heel België. Bij Waterskicentrum De Kempervennen ben je aan het juiste adres voor waterpret in verschillende vormen. Zo biedt het centrum onder andere waterskiën, wakeboarden en.


De top-uitstapjes, meer dan uitjes, activiteiten, verhalen en beoordelingen. Bekijk alle bezienswaardigheden in Lommel in de. MEMBER CARD (€50) die u ter plaatse kunt aanmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts