woensdag 21 november 2018

Huisje met open haard en sauna

Kom naar De Leistert, het beste bungalowpark van Nederland. Zoek uw ideale Vakantiepark met Sauna. Boek een Last Minute of vergelijk alle Huisjes. Prachtige groene locatie in Noord-Holland.


Dezelfde kwaliteit, maar goedkoper! Een huisje met een haard of houtkachel geeft een extra dimensie aan je vakantie. Niets is gezelliger, knusser en ontspannender dan een paar uurtjes bij de open haard of houtkachel. Luister naar het knapperen van het vuur, staar in de oplaaiende vlammen, geniet van de weldadige warmte. In gezelschap van vrienden, familie of met een goed boek.


Een romantisch huisje met open haard , waar jullie heerlijke uren met een wijntje kunnen doorbrengen bij het knusse haardvuur. Een klein huisje maar praktisch ingedeeld en met veel liefde warm ingedeeld en gedecoreerd. Heel lekker ook de sauna en dat alleen in het saunahuis een douche is, was beslist geen ergenis. De omgeving in Westerwald is geweldig vanuit het huis. Tal aan goed aangegeven wandelingen en rivier waar vooral voor de honden heerlijke zwemmogelijkheden zijn.


HappyHome verhuurt unieke vakantiehuizen in Nederlandmet Open haard. Vind en boek nu je ideale vakantiehuis bij HappyHome! Vakantiehuizen in Nederland vindt u snel en gemakkelijk bij HappyHome. Boek nu uw ideale vakantiehuis of vakantiepark in Nederland!


Binnengekomen in het huis. Dit is eens iets heel anders! Bovendien hebben jullie in zo’n wellness- huisje ook alle ruimte en lekker veel privacy.


Alsjeblieft, vijf fijne huisjes met een sauna – die garant staan voor een op en top romantisch verblijf! Maar waar vind je deze huisjes met sauna ? De mooiste luxe wellness huisjes met sauna en jacuzzi verzameld op site! Een luxe huisje met privé sauna huren voor een romantisch relax weekendje?


Bos huisje met sauna en open haard in een romantische locatie, direct aan de rivier. De twee bijbehorende bos huisje direct gelegen in het Nisterschleife. In deze villa wordt het gegarandeerd een succes! De villa is omgeven door een prachtige tuin en heeft een open haard , een sauna en zelfs een privé zwembad. Schitterende vakantiewoning in het Heuvelland van Zuid-Limburg met panoramisch uitzicht en wellness.


De vakantiewoning beschikt over slaapkamers elk met eigen design badkamer. Bezoek De Leistert, het beste bungalowpark van Nederland. Ontdek assortiment Haarden. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Kies uit producten vanaf € 195. Geniet van een heerlijk Dagje Wellness Incl. Lunch en Zonnebank voor slechts €495. Alle vakantiehuizen zijn persoonlijk door HappyHome geïnspecteerd.


Ook voor een groot vakantiehuis in de Ardennen met een jacuzzi in de tuin, internet, open haard en privé sauna. Hier vind je meer grote vakantiehuizen in België. Op zoek naar een vakantiehuisje in België met jacuzzi en omheinde tuin? De Kaarder Tun op terschelling vakantie eiland - persoons achterhuis met sauna en open haard in Kaard. Er is eigen terrein bij het huis.


Begin 20is het huisje compleet verbouwd en is van binnen aangepast met alle. In de ruime woonkamer met houtkachel en open keuken valt veel licht. Ligbad (104) Open haard (58) Sauna. Boek samen met uw familie of vrienden een bungalow met sauna ! Zoekt u een huisje met sauna in eigen land?


Huisje met open haard en sauna

Luxe huisje met sauna , jacuzzi en open haard - Wellness voor lichaam en geest. Aichhalden, Baden-Wuerttemberg, Duitsland. Kiest u voor een wellness villa dan heeft u nog de beschikking over een whirlpool, een sunshower en een traditionele opgiet sauna.


Bekijk en boek hier vakantiepark Hof van Salland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts