dinsdag 30 januari 2018

Viking accu grasmaaier

Accu Grasmaaiers van Viking beschikbaar. Morgen al in huis vanaf €682. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Specialistisch advies nodig?

Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Vind grasmaaier accu als je nu zoekt. Dankzij onze accu grasmaaiers kan je het werk in de tuin nog beter uitvoeren. De accu grasmaaiers zijn compact en handig, en verlichten je werk dus aanzienlijk.


De modellen met comfortabel monostuur maken het leegmaken van de grasopvangbox nog gemakkelijker en bieden optimaal comfort. Een comfortvoorziening bij alle VIKING grasmaaiers is de centrale snijhoogteverstelling – die kan heel vlot in vijf niveaus van tot mm aangepast worden. Besluit: de MA 2combineert de hoogwaardige kwaliteit van VIKING op het vlak van comfort, materiaal en werking met de toekomstgerichte accutechnologie van STIHL – en dat bij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Bestel online bij De Boer Drachten!

Een accu grasmaaier van Stihl en Stiga zijn degelijke gazonmaaiers met als voordeel dat ze weinig onderhoud nodig hebben en u kunt maaien waar u wilt. Ter bescherming van de consument en de ondernemer is er een onafhankelijk Europees orgaan voor het. Accu grasmaaier , alleen maar voordelen!


Als je kiest voor een lithium-ion- accu , heb je genoeg energie om ongeveer driehonderd vierkante meter gras te maaien. De grote voordelen van accumaaiers zijn, erg stil, geen startproblemen, en de accus zijn multifuncktioneel. Het aanbod grasmaaiers op accu neemt snel toe.


Wij verkopen accugrasmaaiers van de merken Stihl, Honda en Stiga. Wanneer je kiest voor een accumaaier heb je geen gedoe met verlengsnoeren. De werking van een grasmaaier op accu is verder hetzelfde als bij de elektrische grasmaaier.


Het is dus eigenlijk een elektrische grasmaaier met accu. Selecteer de voor jou belangrijke specificaties en vind zo de grasmaaier met accu naar jouw wens. Een grasmaaier is dus onmisbaar. Bij de aanschaf van een nieuwe maaier moet je erop letten dat de machine aan je specifieke behoeften voldoet. Daarom is het STIHL assortiment grasmaaiers heel veelzijdig, gaande van klassieke benzine grasmaaiers tot milieuvriendelijke accu grasmaaiers , elektrische grasmaaiers en mulchmaaiers.


Shop direct accu grasmaaiers online. Beslist de laagste prijzen. Tolle Modelle in allen Maßstäben.

Vandaag besteld morgen in huis. Dit overzicht kan je helpen om de grasmaaier te vinden die het best aan je vereisten tegemoetkomt. Grasmaaiers die je met de hand bestuurt, zijn bedoeld om kleine, middelgrote en zelfs grote tuinen actief te maaien. Afhankelijk van de oppervlakte en de gewenste aandrijving, kun je kiezen uit een benzine-, een accu - of een elektrisch model.


Velen kennen de voordelen van een elektrische grasmaaier , maar willen ook graag zonder elektrokabel werken. De krachtige lithium-ion- accu levert energie voor ongeveer 300m² fraai gemaaid gazon en kan bij elk stopcontact weer worden opgeladen. Viking (stihl) mb rh ruwterreinmaaier, grasmaaier overjarig robuuste en wendbare grasmaaier voor hoog gras met extra grote achte Nieuw Ophalen of Verzenden € 1. Stihl RMA 2lichte accu grasmaaier incl.


Deze accu grasmaaier van Stihl is beweegelijk en zeer zuinig. Hij maakt deel uit van het Stihl COMPACT accu -systeem. Dit wendbare model weegt maar 14kg. Deze machine wordt geleverd met accu en. De Einhell accu grasmaaier behoort ook zeker in de top van beste accu grasmaaiers.


Hij maait goed en heeft een prettige maaibreedte. Bovendien is deze accumaaier makkelijk centraal in hoogte af te stellen in stappen van tot cm. Verder is hij lekker licht van gewicht (16kg) en daardoor prettig hanteerbaar.


We hebben verschillende soorten grasmaaiers getest, waaronder accumaaiers. Een accumaaier is niet goedkoop, dus let goed op de prestaties. We keken onder andere naar maaiprestaties, de accu en gebruiksgemak.


Lees hoe wij grasmaaiers testen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts