woensdag 10 januari 2018

Schuifafsluiter

Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Voor zowel zakelijk als particulier. De terugslagkleppen specialist: Leidingshop.


Geen last van overstromingen.

Groot assortiment terugslagkleppen. Eenvoudig bestel snel in huis. Waterpompen voor beregening- systemen en div. Schuifafsluiters met insteekverbinding.


Hand of hevelbediende, elektrisch of pneumatisch bediende schuifafsluiters in RVS, Staal, Gietijzer met verschillende materialen voor klepblad en dichtingen. Spindelafsluiter met vuilrooster HCSA-P-VR. Koop en verkoop schuifafsluiter eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

De schuifafsluiter is leverbaar met ronde en rechthoekige in- en uitlaten. De schuifplaat glijdt over nastelbare geleide nokken, eventueel product wordt hierdoor afgeschoven waardoor opbouw welke tot verklemming leidt niet optreedt. Een schuifafsluiter voor vaste stoffen heeft altijd een rechte afsluitkant aan de kopse kant van het blad. Voor elke situatie maken wij een passende oplossing! Bij een schuifafsluiter wordt een schuif met behulp van een spindel in de baan van het stromende medium geschoven.


Vaak is er geen pakkingmateriaal aanwezig. Om de aandrukkracht te vergroten zijn de schuif en de wand van de opening vaak enigszins wigvormig uitgevoerd. Geschikt voor bovengrondse toepassingen.


Afsluiter met volledige doorlaat, voorzien van handwiel. Door middel van een handwiel is het mogelijk de schijf (ook vaak disc genoemd) naar benenden te bewegen om hiermee de doorstroom volledig af te sluiten. Wanneer een schuifafsluiter volledig geopend is, ontstaat er een volle doorlaat zonder obstructies.


Daarnaast kan een PE schuifafsluiter bij continue (grond)belasting indeuken, waardoor deze steeds zwaarder te bedienen is. Ter vervanging van de PE schuifafsluiters van Ø160mm en Ø200mm passen wij respectievelijk een drukschuifafsluiter en een PVC schuifafsluiter toe. De laatste is ook verkrijgbaar in Ø250mm en Ø315mm.


Daarom levert ERIKS A-merken van gerenommeerde fabrikanten en een eigen label. Keerkleppen verhinderen dat het water terugstroomt het leidingnet in.

PK valve is een toonaangevende fabrikant van gate, globe en. U kunt altijd geheel vrijblijvend op de knop Bestellen klikken voor een overzichtelijke prijsberekening in de winkelwagen. Wildkamp helpt u graag verder!


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Omdat de spindel meerdere keren moet draaien om van een open naar een gesloten positie te gaan, voorkomt de langzame werking ook waterslageffecten.


Vandaag voor uur bestel morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts