donderdag 18 januari 2018

Hk hoveniers

In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. HK Hoveniers maakt een tuin naar uw hart. Uw wensen staan voorop en u kunt altijd op ons rekenen.


Gediplomeer ruime ervaring en aangesloten bij VHG. Een offerte verplicht u tot niets, dat is vrijblijvend. Vakkundig tuinonderhoud zorgt ervoor dat uw tuin lang mooi blijft. Een goed begin is het halve werk, en dat geldt zeker in de tuin.


Het werk begint met het vrijmaken van de tuin, waarna zonodig nieuwe tuingrond of een zandbed wordt aangebracht. Daarna wordt de grond weer aangelopen om verzakkingen te voorkomen. Na het voorbereidende werk, is het leggen van de graszoden snel klaar. Bij grotere gazons is het vaak voordeliger om gras in te zaaien. Waar wij voor staan wij als professionele en ervaren hovenier ? Op maat gesneden advies en vakwerk leveren.


Hk hoveniers

En omdat geen enkele opdracht hetzelfde is, is routinematig werk er voor ons niet bij. Dat maakt ook dat wij ons werk zo leuk vinden en iedere uitdaging graag aangaan. Kosten en budget Een mooi ontwerp blijft een droom als het niet binnen het gewenste budget te realiseren is.


Stuur dit lid een bericht. Het plan voor de tuin wordt met een vrijblijvende offerte aan u gepresenteerd. Top hoteldeals Hkg, Hong Kong Boek nu, betaal later! Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap.


Hk hoveniers

Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools. Bloemperken, beplanting, onkruidbestrijding, dit zijn zomaar wat werkzaamheden voor groenvoorziening in het openbaar groen. Van bloemperken langs de weg tot de complete herinrichting van het Marie Heinekenplein in Amsterdam. HK Groen heeft de afgelopen jaren al veel gerealiseerd op dit gebied.


Ook in Laren en Blaricum is hovenier HK Groen uw creatieve en deskundige tuinspecialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wij komen graag bij u langs om samen uw wensen en ideeën door te spreken. Hieruit volgt een gratis ideeschets wat - indien gewenst - wordt omgezet in een tuinontwerp. Als hovenier werken wij in regio Midden Nederland.


Hk hoveniers

De hovenier is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Creatieve hoveniers voor de realisatie en het onderhoud van uw tuin. Jarenlange ervaring, vele mooie projecten en opgeleverde tuinen. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin.


Wij zijn benieuwd naar u als bezoeker. Dat betekent dat u kunt rekenen op ons vakmanschap. Wij leggen sierbestrating, verwerken natuursteen en graszoden, plaatsen schuttingen, zorgen voor nieuwe aanplant en doen natuurlijk ook het tuinonderhoud zoals het snoeien.


HK Tuin en Potgrond betreft de handelsonderneming, waar Kooter Transport zorgt voor het vervoer van alle producten en materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts