vrijdag 12 januari 2018

Tenerife verwarmd zwembad

Op zoek naar een goedkope vakantie? Bekijk de allerbeste deals! Geniet van je vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest. In woord geweldig, alles klopt ,heerlijk zwembad verwarmd en bij de waterval zeewater. Tenerife die we zelf ook zouden boeken.


Eten top, ontbijt nooit eerder zo goed gehad. De bekende en indrukwekkende vulkaan Pico del Teide is het altijd herkenbare middelpunt van deze bestemming. Het landgoed Casas de Piedra met huisjes ligt verscholen in een groene bananenplantage. Je geniet hier van je eigen villaatje met een mini privé zwembad (plunge pool).


Penthouse met een verwarmd zwembad ,. Afgelopen zomer heb ik zelf op Gran Canaria gezeten in Lopesan Costa Meloneras. Dicht bij stran boulevar lekker eten en verwarmd zwembad. Ahorre Tiempo y Encuéntrelos Aquí. Wij hebben de beste deals! Dit mooie hotel op Lanzarote heeft maar liefst verschillende baden voor jong en ou waarvan verwarmd kunnen worden.


Tenerife verwarmd zwembad

Zo is er een aparte chill out zone voor volwassenen met een fijn verwarmd zwembad met jacuzzi én eigen poolbar. Ook is er een zwembad speciaal voor leuke sportieve activiteiten. Er is ook een bubbelba ideaal om volledig tot rust te komen voor een ontspannen vakantie. Het zwembad is overdekt en is open tot december.


Heerlijk toch zo’n verwarmde duik? Ik geniet altijd omzettend wanneer ik de warme zon op mijn huid voel en zeker als ik een duik kan nemen bij deze adresjes met een verwarmd zwembad. Daarom ben ik verder gaan speuren en ik vond nog meer winterproof. De kinderen ( en jaar oud) hebben zich ook fantastisch vermaakt. Direct contact met de Nederlandse eigenaar, direct boeken bij de eigenaar.


Tenerife verwarmd zwembad

In je eigen taal, voordelig en vertrouwd. Vrijstaande bungalow op 300Mgron met verwarmd zwembad , met garage voor auto’s. Daarnaast kunnen gasten tijdens hun bezoek gebruikmaken van een zwembad en ontbijt. Zon, zee, strand en volop vertier voor de kinderen maar ook voor papa en mama.


TENERIFE , Nieuw zeezicht appartement met terras en verwarmd zwembad Gerenoveerd appartement van kamers en badkamers met prachtig terras van m² zeezicht in de rustige Torviscas in Adeje. Compleet met airconditioning, ingerichte keuken met vaatwasser in een complex met toegang via afstandsbediening. Zwembad verwarmd in de winter WLan vaatwasser.


Tenerife verwarmd zwembad

Verblijf nachten en ontvang er gratis! Goe maat je merkt na jaar dat het minder wordt qua eten, que meubilair en ook qua wifi. Personeel goed tot fantastisch. Kinder disco ook verlaat tot 20:uur en. Het complex zelf is voorzien van een groot verwarmd zwembad en een kinderbad.


De zetels rond het zwembad zijn gratis te gebruiken. Op zwembadniveau vindt U : kinderspeeltuigen, ping pong tafel en petanquepleinen. Mooie gemeenschappelijke tuinen en prachtige uitzichten. Prachtig verwarmd zwembad (graden), hottub en een poolbar. Gelukkig zijn er genoeg lieve eigenaren die een verwarmd zwembad hebben aangelegd.


Zo kun je er het hele jaar door een duik nemen. Eerder schreef ik al over fijne adresjes met een verwarmd zwembad. Baobab Suites, gewaardeerd als nr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts