woensdag 17 januari 2018

Barkruk steigerhout zelf maken

Van caféstijl tot lounge, van klassiek Thonet tot trendy modern. Koop barkrukken, bartafels en ligstoelen, gemakkelijk snel en goedkoop. Bekijk ons unieke assortiment barkrukken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Deze leuke barkruk van steigerhout maak je gemakkelijk zelf met behulp van ons stappenplan.


Ga aan de slag en maak zelf een barkruk van steigerhout. Een barkruk maken bespaart je veel geld. Door zelf een barkruk te maken , hoef je namelijk alleen in de materialen van jouw kruk te investeren. Dit betekent dat je altijd goedkoper uit bent dan bij het kopen van een barkruk in de winkel.


Gebruikt materiaal voor de barkruk van steigerhout bouwpakket: Nieuw onbehandeld gedroogd steigerhout 2cm dik. Zelf een krukje of barkruk maken van gebruikte materialen. Bij de barkrukken boven en onder zijn een groot aantal dunne latten en planken bij elkaar gevoegd om een stevige kruk te maken. Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken.


Steigerhout is zeer stevig basismateriaal dat je eenvoudig kunt bewerken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag. We leveren dit bouwpakket uit voorraa kan afgehaald of thuisbezorgd worden. Kist van steigerhout met een deksel.


Loungebank maken video instructies en bouwtekeningen voor steigerhout. Plantenbakken in etages, aardbeientoren van steigerplanken of pallethout. Gebruik planken van een pallet om meubelen te maken , doe het zelf voorbeelden van pallethout als bouwmateriaal. Deze informatie en hoe jij zelf een barkruk van steigerhout kan gaan maken , vind je allemaal terug in de bouwtekening voor een barkruk met een rugleuning die je hieronder kan downloaden.


Je steigerhout bartafel is pas echt af wanneer jij deze voorziet van mooie zelfgemaakte barkrukken. Deze barkruk kan jij maken met de bouwtekening uit mijn bouwtekeningenpakket. Ook het bouwen van een barkruk is een verre van lastig bouwproject. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Bouwmaterialen voor deze barkrukken zijn doorgaans steigerhout en pallets, maar er staan ook krukken bij van fietswielen en gercyclede schroot. Heel makkelijk zelf te maken. Dat wil zeggen dat er maatverschil zit in de breedte van de planken.


Hieronder volgen de stappen voor deze klus. De perfecte tegenhanger van tafel James. Qua hoogte precies goed om je een mooi plekje te geven aan de tafel. Ook als het heel erg slecht weer is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts