woensdag 24 januari 2018

High tea intratuin ijsselstein

High Tea menu vanaf €1p. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis verzending en retour! Laagste prijs en gratis avondbezorging. Intratuin IJsselstein is de leukste en vooral gezelligste Intratuin van Nederland.


Je vindt bij ons altijd de nieuwste ideeën, tips en trends voor je huis, je tuin, terras en dier. En geniet ondertussen van een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen. Reserveer je high tea minimaal dagen van tevoren.


Vraag je vestiging naar de mogelijkheden. Proef ons wintermenu: Het Tuincafé. Heeft jouw Intratuin vestiging nog geen nieuwe horeca afdeling Eten in de.


Weg der Verenigde Naties 2. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Dit arrangement wordt geserveerd in gangen en is inclusief onbeperkt thee drinken. Nou hiervoor is er een speciale tafel, de ROBUUST biertafel.


Hoe werkt de Intratuin cadeaukaart? Het saldo van de kaart bedraagt minimaal euro, maximaal 1euro en elk willekeurig bedrag daartussen. De Intratuin cadeaukaart is bij alle vestigingen van Intratuin te gebruiken en kan niet ingewisseld worden voor contant geld.


Zo hebben we compleet vernieuwde recepten, nieuwe soorten verse thee en zelfs ons servies is helemaal gloedjenieuw! Wij hebben onze high tea een flinke upgrade gegeven. Hoog tijd dus om snel een te komen proeven in ons gezellige tuincafé. Let op: in november en december is het reserveren van een high tea nog maar beperkt mogelijk, in verband.


Koop nu en bespaar geld vandaag. Sfeervolle verlichting, kruidige kerstgeuren en bergen met lekkernijen. Lekker uit eten in IJsselstein ? Profiteer van deze aanbieding! Lees recensies en reserveer direct!


We gaven mijn oma een tegoedbon om met ons gezellig een middag je naar de Intratuin te gaan. Vind hier de beste Intratuin -aanbiedingen in IJsselstein. Plan en bespaar met Tiendeo! Er worden bij Intratuin onder andere bomen, planten en bloemen verkocht. Daarnaast kunt u bij Intratuin terecht voor potten, vazen en kaarsen, maar ook voor vijverartikelen en tuinsets.


U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Onze handgemaakte bonbons worden gemaakt door Geruba (Limburg). Op de lunchkaart staan heerlijke panini’s, belegde broodjes, uitsmijters en salades. Vanaf nu is bij ons de vernieuwde high tea verkrijgbaar!


Ook is het vanaf nu mogelijk om aan de hand van verschillende kruiden je eigen thee samen te stellen! Vergelijk de prijzen van o. Snoeischaar, Pot, Kom in de nieuwe folder van Intratuin hier! In IJsselstein vind je prachtige parkjes, oude straatjes met leuke winkels en een heuse boomgaard waar je zelf appels mag plukken. Naast al deze pracht vind je in IJsselstein ook een leuk aantal heel gezellige en lekkere high tea locaties. Dus heb je zin in een gezellige middag met vrienden, collega’s of familie, kom dan snel naar IJsselstein ! Info over high tea ijsselstein.


Resultaten van zoekmachines! Ons team bestaat uit meer dan 1gedreven medewerkers die iedere dag klaar staan om jou de beste service te geven bij de meest populaire bedrijven. Zorg ervoor dat je niets mist.


We ontvangen je graag met open armen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts