donderdag 18 januari 2018

Stalen overkapping

Stalen overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Zelfbouw Douglas Overkapping. Maar het is niet onbelangrijk welke uitstraling een overkapping heeft. Voor uzelf, en voor uw gasten. Als u een statement wilt maken waar u zélf van geniet, is de stalen overkapping een goede keuze.


Stalen overkapping

Uw gevel en tuin krijgen hiermee een royale uitstraling. Stalen overkappingen en design gaan hand in hand. Meestal weet U zelf wel wat U wilt, daarom maken we een ontwerp wat volledig aansluit bij uw wensen. Met staal kunnen grote vrije overspaningen worden gerealiseer waardoor hinderlijke staanders tot een minimum kunnen worden beperkt.


Speciaal voor de liefhebbers van design ontwierpen we een stalen overkapping. Geïnspireerd door de minimalistische bouwstijl. Een terrasoverkapping zonder onnodige details. Een markante en exclusieve verschijning. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dan is een Design overkapping iets voor u! Deze robuuste aparte Design overkapping laat de overkapping spreken.


De Design overkapping wordt gemaakt van staal , het glazen dak is volledig vlak. Ons Genius model is een innovatieve horizontale overkapping ( van staal en aluminium ) en past zowel bij moderne als klassieke bouwstijlen, dit voor zowel particuliere als voor professionele toepassingen. Doorgaans wordt voor het maken van deze constructie gerbuik gemaakt van stalen steigerbuizen. Afhankelijk van de afmetingen kan hiervoor elke diameter gebruikt worden. Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement.


Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barnevel onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Dankzij de afwerking in metaallak of poederlak blijft het maatwerk in staal levenslang in topvorm.


Elke dag een beetje vakantie. Een sierlijke pergola in staal is een lust voor het oog, maar vooral een fantastische plek op warme zomeravonden. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Groot assortiment Overkappingen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Alle kosten overkapping aan huis met veel voordeel op beslist. Op dit bord kunt u alles zien over onze overkapping genaamd 'Design'. Bent u opzoek naar iets robuust of wilt u iets anders dan andere hebben? Dit is een uniek concept met een recht design maar met schuinlopende glasplaten.


Vooraleer je een overkapping koopt vraag je het best een aantal vrijblijvende offertes aan bij installateurs in jouw buurt die werken met de beste materialen. Enkel zo maak je de juiste keuze en geniet je een leven lang van een mooie stalen overkapping. Stalen terrasoverkapping: staaltje van minimalisme. Een lust voor het oog en de favoriet van architecten.


De stalen terrasoverkapping van Jumbo Barneveld laat zien hoe luxe en design samengaan. Het ontwerp van deze overkapping is geïnspireerd door een minimalistische bouwstijl. Overbodige franjes en details ontbreken. De prijzen liggen gemiddeld iets hoger dan bij een houten overkapping , maar lager dan staal. Staal is zwaarder dan aluminium waardoor de palen smaller zijn.


Het staal dient wel thermisch verzinkt te worden om roest tegen te gaan. De meeste toegepaste folie en doeken zijn transparant waardoor daglicht de overkapping binnen komt. Een stalen overkapping heeft een levensduur van gemiddeld jaar. In praktijk wordt vaak een schaduwnet toegepast om de hoeveelheid zonlichtinstraling te reduceren.


Indien gewenst kunnen wij het dak en de wanden geïsoleerd uitvoeren. Een historisch pand voorzien van een moderne stalen veranda met industriele uitstraling wordt volledig eigentijds. De twee uitersten versterken elkaar.


Met een veranda van eikenhout bent u verzekerd van een stijlvol overkapping. Hierdoor kunt u extra genieten van uw tuin en het buiten zijn. Zo wordt uw tuin het gehele jaar door, of het nu regent, waait of sneeuwt, een plaats waar het goed toeven is.


Neem hieronder contact met ons op voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts