maandag 29 januari 2018

Overlast kraaien dakgoot

Bekijk nu ons brede assortiment dakgoten of vraag vakkundig advies. Dakgoten: Mastgoten en Bakgoten. Weerbestendige Ubbink bakgoten. Ontdek het Ubbink assortiment!

Beschermde vogels die je niet mag doden of verstoren. Al zou ik ‘t willen, dat gaat niet). Irritant geluid dat ze maken en gekras met hun poten en snavel.


Wie weet een diervriendelijke oplossing ? Kraaien overlast Kraaien en Eksters geven veel overlast wanneer ze onder uw dakpannen of dakbeschot een nest maken. Niet alleen het lawaai dat ze van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat maken, maar ook de rotzooi van nestelmateriaal, poep en etensresten die ze buiten het nest gooien, kunnen voor de nodige frustraties zorgen. De kosten voor het repareren van de schade, zoals vochtige muren of zelfs schimmelvorming, wordt niet altijd vergoed door de verzekering.

Deze kauwen zullen daar niet naar kraaien ! De duivenpinnen zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een doorsnede van 1. Door de stompe spits houden de vogels er geen letsel aan over. Onze andere buurman had hier ook veel last van en hij heeft de kraaien verjaagd door een steen in de dakgoot te leggen. Onze jongste dochter slaapt heel slecht en wij willen niet dat zij elke ochtend vroeg wakker gaan worden van de kraaien.


De kraaien maken veel herrie en wij hebben twee kleine dochters. Meer over onze werkwijze leest u hier. Dit alles, tezamen met de welbekende geluidsoverlast, maakt de kraai tot een steeds minder geliefd dier.


Extreme) overlast door kraaien. Kraaien veroorzaken een enorme hoeveelheid uitwerpselen. U kunt de duivenpinnen zonder beschadiging aan de dakgoot monteren. Maar niet alleen op weilanden, ook in woonwijken kunnen kraaien voor veel overlast zorgen. Zo kunnen ze de plek rondom hun verblijfplaats enorm vervuilen met poep.


Ze brengen namelijk veel schade aan het weiland aan. Daarnaast kunnen ze ook veel schade aan je huis aanrichten.

Ik heb hier in de dakgoot gewoon een rol kippengaas liggen maar dat is tegen de katten. Gewoon in de gaten houden en wanneer ze gaan bouwen, iedere keer weer alles verwijderen. Of een prop papier met een naar geurtje bij die plek stoppen? Zo pakken wij overlast van kauwenen kraaien aan.


Bij het verjagen van kauwen en kraaien maken wij gebruik van roofvogels. In de natuur vormen die immers een bedreiging voor kraaiachtigen. Veel boeren ondervinden last van kraaien. Bij ons in de straat is een kauwenkolonie zich aan het vestigen. Kraaien overlast Vervuiling door broedende vogels Kraaien geven veel overlast wanneer ze onder uw dakpannen of dakbeschot een nest maken.


Vogel, kauwen en duiven overlast ? Als op de plek waar de kraaien of kauwen zich hebben gesetteld regelmatig een roofvogel opduikt, wordt deze plek onaantrekkelijk en onveilig. Vogeloverlast is een onderschat probleem. Wanneer we het over hinder of schade veroorzaakt door plaagdieren hebben, denkt men meestal niet gelijk aan vogels.


Door het verjagen van de kauwen kan deze overlast tijdelijk worden. Toch kunnen verwilderde huisduiven, spreeuwen, kraaiachtigen, kauwen en meeuwen grote problemen veroorzaken. Kauwen en kraaien zorgen steeds vaker voor (extreme) overlast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts