woensdag 24 januari 2018

Ontwerpen voor kleine tuinen

Zoek naar voorbeeld kleine tuinen op de nieuwe KensaQ. Van tuinhout tot sierbestrating! Een kleine tuin ontwerpen vraagt om slim en creatief gebruik van de ruimte. De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak.


Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin. Bekijk het bord Kleine tuin ontwerpen van dosschepleister op Pinterest.

Bekijk meer ideeën over Tuin, Kleine tuin ontwerpen en Tuin ideeën. Werken in de hoogte, bijvoorbeeld met kleine bomen, gaat ook goed in een kleine tuin. Kies wel voor een boom met een smalle en open kroon, zoals de Japanse sierkers (Prunus serrulata ‘Pendula’) zodat er zo min mogelijk schaduw in de tuin valt. Je verzamelt eerst alle wensen, niet alleen die van jou, maar ook die van de andere tuingebruikers.


Je hebt dan misschien wel minder ruimte in een kleine tuin, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat je minder mogelijkheden hebt. Inspiratie doe je op bij tuinen die je vaak genoeg ziet op televisie bij Eigen Huis en Tuin of bij vrienden en familie. Dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wil.


Bekijk deze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen.

Dat is geen probleem als je over de juiste informatie beschikt. Deze informatie vind je in het e-book dat ik op basis van mijn lange ervaring in het ontwerpen van tuinen heb samengesteld. In dit e-book vind je niet alleen een handig stappenplan hoe je een kleine tuin kunt ontwerpen en vormgeven maar ook tips en inzichten hierover.


Benieuwd wat tuinaanleg of renovate of schutting plaatsen kost, zelf voor een kleine tuin? Find voorbeeld kleine tuinen vandaag! Inspiratie voor je eigen tuin kun je het beste halen uit goede bestaande tuin voorbeelden. We zetten voorbeelden van tuinen voor je op een rij. Voorbeelden tuin 1: Engelse tuin Engelsen zijn gek op tuinen en tuinieren.


Een Engelse tuin staat vol met planten en ziet er daarom erg gezellig en weelderig uit. De beschikbare ruimte is bij kleine tuinen eerder beperkt en dus moet er efficiënt en creatief met deze ruimte omgegaan worden. Wil je een kleine tuin ontwerpen , dan kan je een beroep doen op een tuinarchitect.


Heb je een kleine tuin en vind je de aanleg lastig? Bekijk hier handige tips voor het inrichten van een stadstuin of kleine tuinen ! Een kleine vierkante tuin, waar in het midden een groot rond inspringend terras is gesitueerd. Er is tevens gebruik gemaakt van twee grote borders met veel groenblijvende beplanting, zodat de cirkelvorming goed geaccentueerd wordt. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.


Daarnaast gebruiken wij o. Veel mensen vinden het moeilijk om een kleine tuin in te richten.

In onze tuinontwerpen halen we het maximale uit iedere kleine ruimte. Natuurlijk verzorgen wij dit ook wanneer de klant dat wenst, maar er valt zoveel meer te halen uit kleine tuinen. Er is veel meer mogelijk: u kunt meer kanten op dan u denkt! Ontwerpen van kleine tuinen.


Het resultaat is vaak zeer verrassend. Hoveniersbedrijf Van Middendorp is inmiddels specialist in het ontwerpen en aanleggen van kleine tuinen bij bijvoorbeeld middenwoningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts