dinsdag 23 januari 2018

Serre zonwering zelf maken

Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten. Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked. Boek uw Hotel in Marken online.


Onze Serre zonwering kan maximaal 600cm uit een stuk en gekoppeld tot wel 900cm breed gemaakt worden. TIP: Onze serredoeken worden speciaal geconfectioneerd om golven van het doek te voorkomen!

Zelfs bij gering aanbod van zon kan de temperatuur in uw veranda of serre al oplopen tot onaangename hoogte. Een doek voor schaduw is niet alleen functioneel, maar heeft ook een zeer decoratieve uitstraling voor uw tuin of terras. Een glazen serre is een prachtig bezit en een mooie aanvulling op uw woonkamer. Al bij het eerste zonnetje heerlijk relaxen. U voelt zich “buiten” maar bent toch binnen.


De zon kan echter een behoorlijke spelbreker zijn. Beter is het om de zonwering aan de buitenzijde van de serre te plaatsen, zodat het verhitte textiel geen invloed uitoefent op het klimaat in de binnenruimte.

Het zelf maken van de zonwering is bovendien niet aan te bevelen, omdat dit zowel optisch als qua comfort geen optimaal resultaat biedt. Wij Overkappen is uw specialist in overkappingen. Zo kunt u droog zitten en de zon van u hoofd weren. In dit filmpje ziet u hoe u de zonwering zelf stap voor stap kunt monteren.


Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteer terwijl u met de keuze van het doek een geheel eigen sfeer kunt creëren. Uw serre of terrasoverkapping blijft zo een plezierige leefom- geving waarvan u optimaal kunt genieten in een aangename temperatuur. Daarom had ik zelf een voorbeeld aangedragen in mijn startpost wat naar beneden valt. Ik moet echter nog bekijken hoe belangrijk het voor mij is.


Ik heb met mijn proefopstelling (worteldoek op de overkapping) slechts zon van 19u tot 20u op de langste dag van het jaar, die net de vloer beschijnt. Een veranda zonwering verhoogt het comfort van uw veranda of serre. De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling. De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde. Innovatieve zonwering voor overkapping, serre , veranda of andere glazen daken.


Natuurlijke klimaatbeheersing voor uw overdekte terras. Hoe vaak u deze ruimte kunt gebruiken heeft alles te maken met het klimaat. Een serre zonwering zelf maken of niet?

Veel mensen met een aanbouw overwegen de zonwering voor hun serre zelf te maken. Meestal opteren zij dan voor plaatsing aan de binnenkant, zonder te beseffen dat het gebruikte doek dan erg warm wordt. Hierdoor word je weliswaar niet meer verblind door de zon, maar stijgt.


Een royale lichtval, die nooit storend is. En toch het gevoel van privacy biedt. Zonwering dak veranda en magneten. Terwijl de keuze zo ontzettend groot is.


Ervaar het zelf : in onze showroom tonen we u graag ons fraaie assortiment serre zonwering. Het glazen dak van uw serre of veranda beschermt u tegen de regen, maar in de zomer kan het onder zo’n terrasoverkapping wel behoorlijk warm worden. Gelukkig kan een goede verandazonwering uw serre weer comfortabel maken. Wij leveren uitsluitend de zonwering voor serre van het Duitse A-merk markilux, met keuze uit verschillende modellen.


In harmonie met uw veranda. U bepaalt zelf de warmte en lichtinval. Omdat wij zelf de veranda zonweringen importeren kunnen wij vaak zeer voordelige prijzen hanteren die vaak goedkoper uitvallen dan bij andere zonwering aanbieders. Wij plaatsen de verandazonweringen zelf dus daar heeft u geen omkijken meer naar.


Daarnaast geven wij jaar garantie. Dit type zonwering is door de afmetingen uitermate geschikt voor zowel kleine als grote serres. Fraai van design en met bescheiden afmetingen.


Door het moderne, elegante design steken de zijkappen maar mm uit. Deze serre zonwering ziet er heel optisch uit alsof deze uit één stuk bestaat. Schaduwdoek zelf maken , zonnedoek op rol. Regelmatig krijgen wij de vraag of we ook materialen leveren waarmee je een zonnedoek zelf kunt maken.


Beste allemaal, Ik ben een student met een niet al te volle portemonnee, maar inmiddels wel met een leuk appartementje voor mezelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts