maandag 15 januari 2018

Tuinkas muurkas

Tot korting op het grootste assortiment van Nederland. Bekijk ons grote assortiment online, of kom langs in onze showroom! Alle muurkassen vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw tuinkassen. Dé winkel voor de mooiste tuinkassen voor speciale tuinen en parken.

Tuinkassen op een muur of Victoriaanse stijl? Laat u deskundig voorlichten in onze showroom! De muurkassen zijn verkrijgbaar in diverse breedte en dieptematen. Plaats een muurkas alleen tegen een stabiele (stenen) muur en niet tegen een schutting. In tegenstelling tot een vrijstaande kas wordt een muurkas geplaatst tegen een hoge en stevige muur.


Hierdoor neemt de kas minder ruimte in beslag en is het dus de ideale oplossing wanneer er niet genoeg ruimte is om een vrijstaande tuinkas in uw tuin te plaatsen. Denk dus niet ik heb een kleine tuin, dakterras of een balkon, muurkassen maken ook het kweken op de wat kleinere plekken mogelijk.

Zo passen de panelen van onze tuinkassen altijd naadloos in het profiel van de tuinkas , zodat ze stevig verankerd zitten en niet met spring clips vastgezet hoeven te worden. De aluminium profielen van onze tuinkassen zijn behandeld tegen oxideren. Bezoek onze Showroom (op afspraak) of bestel uw tuinkas, muurkas of hobbykas vandaag veilig online. Uw tuinkas wordt gratis bij u thuis geleverd.


Bij Fonteyn vindt u altijd een mooie tuinkas of kweekkas die in uw tuin past. In onze showroom hebben wij meerdere tuinkassen en muurkassen opgesteld. Hierdoor kunt u goed de verschillen komen bekijken tussen een vrijstaande tuinkas of bijvoorbeeld een muurkas. Heeft u meer advies nodig over tuinkassen ? De plaatsing van uw muurkas.


Royal Well: tuinkassen , kweekkassen, hobbykassen. Door een muurkas tegen uw huis te plaatsen, heeft u altijd verse groenten en kruiden binnen handbereik. Muurkassen worden bij voorkeur tegen een vlakke en stabiele achterwand gebouwd.


Neem dan een muurkas van Welkoop. Een muurkas staat tegen een wand en is ook in veel materialen, maten en kleuren te krijgen. De afmetingen van de muurkassen verschillen van tot vierkante meter.

In vrijwel iedere tuin pas dus wel een kas. Ontdek onze grote collectie kassen en serres. Dé kassen specialist van Nederland. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Naast de vele standaard modellen zijn wij sterk in maatwerk.


Samen met onze adviseurs kunt u een vrijblijvend ontwerp maken. U heeft een idee, wij hebben de kennis, samen hebben wij de oplossing. Schroefhaken: Hiermee kunt u draden door uw tuinkas spannen. Dit is ideaal als u gewassen zoals bonen wilt gaan opbinden.


Solarfun: Een ideaal ondersteuning om een aangename temperatuur in uw tuinkas te behouden tijdens zonnige zomerdag, een ventilator aangedreven door de zonnecollectoren zorgen voor een aangename temperatuurdaling in uw tuinkas. Muurkas kweekkas tuinkas voorzien van tuindersglas 3mm ideaal voor de stadstuin, balkon of tuinen met beperkte ruimte om te kweken. Een goede beluchting in de kas is. Anders € 6- verzendkosten. Een muurkas is ideaal voor kwekers die graag dicht bij huis groente en fruit verbouwen.


Vanaf het vroege voorjaar kunnen groente en fruit worden verbouwd in de muurkas. Muurkassen Zelfs wanneer u weinig ruimte heeft, kunt u met een van onze muurkassen toch genieten van de voldoening van het zaaien en kweken van uw eigen fruit, groente en andere planten. In een muurkas wordt de nokhoogte optimaal benut.


Aan de muurkant biedt de kas optimaal ruimte voor het laten groeien en klimmen van gewassen. Ideaal voor het kweken van tomaten, komkommers en druiven! In het vroege voorjaar is een muurkas ook te gebruiken als tuinkamer, veranda of serre.


Beschut en warm genieten van de prille voorjaarszon! Kunt u op onze site géén tuinkas of orangerie vinden die aan u wensen voldoet? Geen probleem, wij maken uw tuinkas op maat.


Voor iedere tuin passende tuinkassen. Van een mini-kweekkas tot een grote kas ter grootte van een volledige tuin, de mogelijkheden voor tuinkassen kopen zijn eindeloos. Denk aan: foliekassen, muurkassen en vrijstaande kassen.


Ons aanbod tuinkassen bestaat uit kwaliteitsmerken en ieder type tuinkas heeft zijn eigen kenmerken. Dankzij een tuinkas kan je gewassen eerder in het seizoen planten of zaaien en zijn ze beschermd tegen invloeden van buitenaf. Een tuinkas kan van glas, zeil of polycarbonaat zijn.


Polycarbonaat is minder breukgevoelig en heeft een isolerende werking. Een frame van staal is stevig en licht van gewicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts