dinsdag 23 januari 2018

Helperbad zwemles

Groningen in de wijk Helpman. In de beide zwembaden organiseren we activiteiten zoals recreatief zwemmen, zwemles en verschillende groepslessen zoals AquaSport, Ouder en Kind zwemmen en Fifty Fit. In dit prachtige bad met een watertemperatuur van boven de graden verzorgen we met veel plezier onze lessen en willen we uitgroeien naar een complete zwemschool. Er zullen dan ook regelmatig nieuwe zwemles groepen, doelgroepen en activiteiten starten. Nieuwe groepen worden onder andere via facebook gecommuniceer dus like hier onze pagina.


Heeft je kind al ergens anders zwemles gehad dan kun je een afspraak maken voor een gratis voorzwemles en komt je kind niet op de wachtlijst te staan. Heeft je kind in zwembad de Parrel of in Sportcentrum Kardinge zwemles gehad dan kunnen we meestal gelijk plaatsen. We geven les volgens de licentie Zwem ABC van de NRZ. Het zwembad bestaat uit een meter bad in oude stijl en. Letterlijk vertaald betekent TriVia “Drie Wegen”.


De naam verwijst naar de drie belangrijke afdelingen diploma­zwemmen, water­polo en wedstrijd­zwemmen. Jouw zwemschool voor het complete zwem-ABC en aangesloten bij de erkende Nationale Raad Zwemveiligheid. De zwemles -situatie is veranderd. Voorheen werd dat verzorgd door de school tijdens schooluren.


Dat doen scholen niet meer. Als ouder moet u dus zelf zorgen dat uw kind zwemles krijgt. Zwemles is belangrijk voor uw kind. Regel dus nu de zwemlessen. Op de website van Sport0vindt u alle informatie over zwemlessen en zwemscholen.


In Sportcentrum Kardinge hebben we ook speciaal zwemles voor jongeren, die nog niet een zwemdiploma hebben gehaald. We begrijpen dat oudere kinderen niet mee willen zwemmen met de kleinere kinderen. Samen met andere leeftijdsgenoten geven we een ongedwongen les.


Er worden zwemlessen gegeven met als. Info over zwemles volwassenen groningen. Resultaten van zoekmachines! Kijk direct of u recht heeft op een vergoeding!


Dinsdag dec is het zwembad GESLOTEN van: 8. Wil jij recreatief zwemmen of zwemles ? Bij Kardinge ben je altijd welkom! Het maakt niet uit of je gezellig een dagje wilt komen zwemmen of fanatiek les wilt hebben, bij Kardinge kan het allemaal. Je bent nooit te oud om te leren, ook niet voor zwemles.


Zoals iemand die een aantal jaren geen auto heeft gereden, kan besluiten om wat rijlessen te nemen, zo besloot ik, om zwemles te nemen. Op dinsdagmiddag, in het Helperbad , leren we onder leiding van Murel Smit hoe je ècht beter kunt zwemmen. Wij zijn eerst begonnen bij een zwembad in de buurt. Na een halfjaar kwam ze geen badje verder.


Ze durfde daar niet onderwater. Ze is toen van zwemles afgegaan omzat ze in paniek raakte. Bij ZwemCentrum Zuidhorn zwemt ze in kleine groepjes en krijgt ze nu veel aandacht. Welkom bij Life in Control. Of wil je graag leren zwemmen en je diploma’s halen?


Maar doe je dat liever alleen met vrouwen? Wij geven zwemles en voor de vrouwen die al kunnen zwemmen, bieden we vrij zwemmen aan. Neem een kijkje op de website, heb je daarna nog vragen? Neem dan contact op met Frieda Wawer.


Er is een groot aanbod van mooie zwembaden. Indien u in aanmerking komt voor financiële ondersteuning voor zwemles , dan kunt u naar ons een mail sturen met de NAW-gegevens van uw kin inclusief geslacht en geboortedatum. Daarnaast dient u een aanvraag te doen bij Stichting Leergeld of Jeugdsportfonds Drenthe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts