vrijdag 12 januari 2018

Speeltuin neshof

Onze speeltuin is gesloten! We verwelkomen jullie graag weer in ons nieuwe speelseizoen die zaterdag april van start gaat (10u). Een mooie natuurspeeltuin wordt gerealiseerd. De speeltuin heeft een ruim aanbod van speeltoestellen die de kinderen de mogelijkheid biedt om actief te spelen en hun fantasie en energie te benutten. Tot ziens in speeltuin Neshof.


Klik voor een impressie op het logo onderaan de pagina. Tijdens onze winterslaap zitten we niet stil, maar wordt onze lang gekoesterde droom werkelijkheid. Een impressie van onze speeltuin in Onderdijk. Er zijn veel verschillende speeltoestellen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.


The playground has a broad range of playground equipment allowing the children to play actively and put their imaginations and energy to use. Der Spielplatz verfügt über ein großes Angebot an Spielgeräten, die den Kindern die Möglichkeit bieten, aktiv zu spielen und ihrer Phantasie und Energie freien Lauf zulassen. We raden u aan de details van de prijsplannen te bekijken voordat u deze wijzigt.


Speeltuin neshof

Deze speeltuin is een genot voor peuters,. Deze pin is ontdekt door Anouk Verkooijen. Een prachtige ochtend in speeltuin Neshof als start van het Jonge Gezinnen Café. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Superleuk om hier te komen spelen! Onderdijk – Vanaf april tot oktober is de buitenspeeltuin weer open. This Pin was discovered by Rosalie Hansen. Voor de kinderen van onze huurders geven wij 1abonnementen weg. De SDS is aangesloten bij de webwinkel YouBeDo.


Speeltuin neshof

Inwoners Medemblik spreken schande over jacht op zwanen…. IVN: Winterwandelen tegen de kerststress. Foto’s start Jonge Gezinnen Café in speeltuin Neshof. Zondag september hadden.


De leukste speeltuin van Hoorn, De Speelhoorn, is geopend van medio april tot medio oktober en is gelegen achter zwembad De Waterhoorn aan de Holenweg in Hoorn. De laatste speeldag van dit seizoen is afgesloten met de jaarlijkse lichtjesavond op oktober jl. Het is een klein maar fijne speeltuin met bijvoorbeeld een glijbaan, klimrek en schommel!


Terwijl jij op een bankje geniet van het zonnetje, spelen de kids lekker in de speeltuin ! Speeltuin Emmapark is ideaal voor ouder en kind. Klik snel op de roze button om naar de website te gaan voor meer informatie! De speeltuin wordt bijgehouden door een klein groepje enthousiaste vrijwilligers die de veiligheid van de kinderen hoog in het vaandel hebben staan. Omdat het onderhoud van de speeltuin een hoop kost is spelen in de speeltuin niet voor niets maar is bijna voor niets. De kinderburgemeester van de speeltuin en het huttendorp.


Zowel Linda als de kids hebben een super avond geha bedankt De Neshof ! Deze driehoek wordt gevormd door de steden Medemblik, Enkhuizen en Hoorn. Deze gezellige steden zijn absoluut het bezoeken waard. Vlak bij het park vind je daarnaast een jachthaven.


Ook recreatiegebied De Vooroever ligt vlakbij. Hier kun je wandelen, fietsen en zwemmen. Voor jonge kinderen is speeltuin Neshof en Sprookjeswonderland erg leuk.


Met meer dan toestellen in onze hectare bos zijn we grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Het weer zat gelukkig erg mee, droog en niet te warm. Het was een geslaagde zaterdagmorgen met het Jonge Gezinnen Café in speeltuin Neshof. Mooi gelegen tegen de dijk van het IJsselmeer ligt het dorp Onderdijk, door Westfriezen ook vaak “Keut” genoemd. Met waterplas “De Grote Vliet” in de.


Afgelopen zondag, natuurlijk tijdens moederdag, werden de Awards uitgereikt en daarvan zijn er dus naar bedrijven binnen de gemeente Medemblik gegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts