donderdag 28 december 2017

Wereldwinkel appingedam

Boek uw Hotel in Appingedam online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!


Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Je kunt dus niet gebruikte spullen uit kraampakketten bij ons inleveren. Stichting Baby Hope zamelt kraammaterialen in voor kraamprojecten in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa. De sieradencollectie van Kazuri bestaat uit handgemaakte en handbeschilderde sieraden van keramiek uit Kenia, Oost Afrika. Kazuri, voor elke vrouw die van unieke sieraden houdt.


De prachtige, unieke kralen worden gemaakt van klei uit het gebied rondom Mount Kenya, wat het product authentiek van deze streek maakt. De minimalistische - en (ook niet onbelangrijk) superstijlvolle - glazen fles maakt een statement. Een feitje met een mooie achterliggende symboliek.


De producten in onze winkel zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Onze winkel in Appingedam wordt volledig gerund door vrijwilligers. De producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - krijgen een rechtvaardige prijs voor hun producten en kunnen zo een menswaardig bestaan opbouwen. Wereldwinkel openingstijden. Een vertrouwd adres voor eerlijke koffie en thee, voor wijn en vruchtensap.


Dat doen we met al onze winkels in Nederland. Een cadeau van de wereldwinkel is leuk om te geven, fijn om te krijgen! Winterfair bij Eetcafé de Boerderij in Oosterwijtwerd. De kunstnijverheid is vaak echte kunst, en veel voorwerpen zijn uniek.


En dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Je vindt bij ons ook heel veel leuke cadeautjes voor onder €-. Kom naar de winkel en laat je verrassen! Verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen.


WERELDWINKEL APPINGEDAwees nou eerlijk. Omdat de producenten – zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren – voor hun producten een rechtvaardige prijs krijgen kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Martin KabrĂ© woont en werkt in Ouagadougou, de hoofdstad. Elke vrijdag en zaterdag geopend!


Met een aankoop in deze webshop draag je bij aan een betere leefwereld voor producenten in niet westerse culturen. Deze is te vinden schuin tegenover onze winkel in de Dijkstraat. Meer weten over de Fair Trade principes? Uw boeking direct bevestigd!


Protestantse Gemeente Appingedam De Protestantse Gemeente Appingedam wil een open en gastvrije geloofsgemeenschap zijn en wil dit bereiken door samen te zingen, bidden, luisteren en vieren. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Dat zal de onderlinge band tussen gemeenteleden versterken. I n onze wereldwinkel webshop vindt u mooie, oorspronkelijke en eigentijdse cadeaus.


Voor elke feestelijke gebeurtenis is er een passend geschenk te vinden. Verzendkosten: boven een orderbedrag van Euro betaalt u geen verzendkosten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts