woensdag 13 december 2017

Betonplaten afmetingen

Betonplaten afmetingen

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Betonplaten en Stelconplaten uit voorraad leverbaar. Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito!


Betonplaten afmetingen

Super-Angebote für Beton Platen hier im Preisvergleich bei Preis. Stelcon betonplaten zijn te herkennen aan het merk Stelcon dat u altijd terugvindt in de bedrijfsvloer en stalen hoeklijn. De prijzen van de stelconplanten variëren. Dit hangt af van het aantal stelconplaten en de afmetingen die bij uw project passen. Wilt u een gerichte prijs ontvangen?


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bent u op zoek naar wat gustiger geprijsde platen? Kijk dan ook eens bij onze industrieplaten.


Let op: Alle prijzen van de betonplaten zijn vanaf prijzen, en geldig bij minimale afname van 2m². Bij kleinere aantallen kan er een toeslag worden toegepast. Ook orginele “Stelconplaten” bestelt u bij Mholf-Bestrating.


Zeer degelijke betonplaten voor afsluitingen kunt u bij Van Hessche verkrijgen. Welke afmeting van u kiest, is uiteraard sterk afhankelijk van het beschikbare terrein. De meest voorkomende betonplaat zijn de betonplaten 2xen de betonplaten 80x120. Uiteraard kunnen wij ook eventueel andere afmetingen of gebruikte betonplaten leveren. De betonplaat kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, voor kuilplaten of ten behoeve van verharding voor bijvoorbeeld een parkeerplaats.


De betonplaten zijn leverbaar in verschillende lengtes, breedtes en diktes. U vindt deze per type betonplaat op de individuele pagina’s van deze platen. De reden om voor onze betonplaten te kiezen zijn niet alleen de ruime mogelijkheden in type, afmeting en kleur, maar de kwaliteit die wordt nagestreefd. Een Constar vloer is eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen.


Of je nou op zoek bent naar betonplaten voor je bedrijfsterrein of parkeerplaats, of voor verharding in een sleufsilo of van een kavelpa bij Zwaagstra Beton B. Ergebnisse von Suchmaschinen! Dam Beton is dé specialist van Friesland in het leveren van verschillende soorten verharding met een breed assortiment in afmetingen en betonkwaliteiten voor elke toepassing. Dam Beton levert een compleet assortiment betonplaten en zijn zowel te koop in nieuw, 2e keus als gebruikt.


Hercules Beton BV, prefab beton, kantplanken, lateien, betonlateien, zelfdragende lateien, samenwerkende lateien, afdekbanden, spekbanden, voorraa raamdorpels. Afhankelijk van de afmetingen wordt de prijs uiteraard hoger of lager. Een betonplaat van 50cm hoog en 2centimeter lang komt neer op euro. Hoe hoger, hoe duurder, uiteraard.


Een paalhouder van 2centimeter kost ongeveer euro. Toepassingen zijn parkeerplaatsen, erfverharding en terreinverharding. In de loop der jaren heeft Nedabo B. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten , betonblokken, keerwanden en gootelementen.


Betonplaten afmetingen

Ze vergen nauwelijks onderhou zijn bijzonder sterk en beschermen ook tegen inkijk, onkruid en windvlagen. Welke soorten betonplaten er gebruikt kunnen worden voor een omheining en aan wat de prijs van betonplaten zijn kom je hier te weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts