woensdag 20 december 2017

Bloemen herkennen app

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Start Learning and Building Your Own App , Begin Today. Tired of Endless Searching?


Identificeer ogenblikkelijk allerlei soorten planten: bloemen , bomen, vetplanten, paddenstoelen, cactussen en nog veel meer! Zeker wanneer u ergens een mooie plant vindt en u wilt daar graag wat meer informatie over hebben, is dat moeilijk online terug te vinden, zonder de naam van de plant te weten.

Handmatig zoeken op kenmerk handig. Informatie is beperkt, maar mooi aan te vullen met de flora- eu app. Wat te doen als je tijdens een wandeling een prachtige plant of bloem tegenkomt en graag de naam daarvan wilt weten?


Maak een goede close-up foto van de bloem of het blad met je telefoon en vraag een natuurkenner in je vriendenkring wat je precies gespot hebt. Laat een van onderstaande apps de plant voor je herkennen aan de hand van jouw foto. Het is ontwikkeld door wetenschappers van vier Frans organisaties.


Nu is er dus ook een app die hulp biedt bij het herkennen van planten, bloemen en dieren. Naturalist, een online social platform voor enthousiaste liefhebbers van flora en fauna, heeft Seek ontwikkeld.

De ontwikkelaars van de app roepen daarom op om ook zoveel mogelijk foto’s te uploaden van bloemen en planten die je wél al kent, en die vervolgens zelf even te benoemen. De app met de groene vingers is gratis beschikbaar voor Android en iOS. Erg irritant, het is tenslotte een app op mijn telefoon, dus het is niet logisch dat iemand anders zou willen inloggen. Ik probeer weer in te loggen, maar weet m’n wachtwoord niet meer.


Kan geen nieuwe account aanmaken en nergens een link om m’n wachtwoord opnieuw in te stellen. Kan de app dus niet meer gebruiken. Bloemen en andere planten herkennen. Dit wordt het beste bereikt door de kleur en de vorm van de bloem.


In de rechterkolom kunt u ook niet-bloeiende planten, vinden door gewoonte of het leven gebied. Bestel nu Bloem producten vanaf € bij Viata, jouw online apotheek. Try MySimon and Save Time. Search the best information on DirectHit.


Everything What Is An App Right Now on Direct Hit. Precies wat we nodig hebben: deze app herkent bloemen en planten Door Charlotte Teugels Af en toe komen we bloemen , planten of zelfs beestjes tegen waar we nieuwsgierig naar zijn maar die we niet kennen. Na verloop van tijd gaat u de bloemen en planten vanzelf herkennen en kunt u pronken met de opgedane kennis.


De app maakt gebruik van een enorme database met afbeeldingen en vergelijkt die met een door u gemaakte foto. Dat probleem is vanaf nu verleden tijd.

Het concept van de app is simpel: je neemt een foto van de plant die je graag wil identificeren en de app zoekt voor jou uit om welke soort het gaat. Als de app niet met zeker is over wat je gespot hebt, geeft ze een lijst met suggesties van het mogelijk kan zijn. Deze pagina’s vindt u snel en gemakkelijk helpen om planten en bloemen te bepalen door middel van foto’s. Telkens als je een waarneming doet, wordt ook gevraagd de locatie in te geven.


Je kan ook een overzicht krijgen van observaties die recent in jouw buurt werden opgeladen. In sommige beschrijvingen komen botanische begrippen voor. Voor uitleg van deze begrippen klik hier.


Verder geef ik globaal aan waar de plant voorkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts