vrijdag 8 december 2017

Huismiddel tegen houtworm

Met de geur van de eikels lok je de houtwormen. Of deze methode écht werkt, hebben wij onze twijfels over. Wat ons betreft is deze bestrijdingsmethode tegen houtworm een fabel. Huismiddeltjes tegen houtworm.


Moet je direct naar de winkel rennen als je gaatjes van houtworm aantreft in het hout? Of kun je ook eerst kijken of je thuis een middel hebt wat helpt tegen houtworm ? Wat kan men doen tegen de houtworm ? Een veelvoud aan chemische bommen wordt in dat verband graag aanbevolen door de vakhandel, maar niet altijd moet men meteen zijn toevlucht nemen tot dure en milieubelastende producten. Middelen tegen houtworwelke kunt u het beste kiezen?


Ze knagen namelijk gangen die het draagvermogen van het hout aantasten. Het is daarom belangrijk om actie te ondernemen tegen houtworm. Verschillende middelen zijn beschikbaar om houtworm te bestrijden. Met de spray tegen houtworm van HG bestrijdt u effectief houtworm , huisboktor en spinthoutkever en het middel biedt ook bescherming voor een lange periode. Het product is makkelijk aan te brengen door de spray flacon.


Ontdoe het droge hout eerst van stof, vuil en boormeel. Voorwaarde is wel dat het middel diep genoeg in het hout kan doordringen, anders worden alleen de larven gedood die aan de oppervlakte leven. Maar wat is het beste middel tegen houtworm dat je kunt gebruiken? Je kunt in de winkel of via internet een spray tegen houtworm kopen. Zelf houtworm bestrijden is niet moeilijk.


Bij elk product tegen houtworm die je bij ons kunt kopen is circa 1ml voldoende voor een oppervlak van een vierkante meter. Deze methode wordt veel besproken op internet. Experts hebben echter veel kritiek op deze methode.


Het nadeel van deze bestrijdingsmethode tegen houtworm is dat het middel niet overal in het hout komt. Petroleum helpt niet tegen de. Je bestrijdt dan enkel de houtworm die aan het oppervlak van het hout zitten. Daarbij gaan de eitjes van houtworm niet dood door petroleum.


Hoe kunt u houtworm herkennen en hoe kunt u deze houtworm bestrijden? Nou, dit kunt u zien aan de hand van gaatjes in het hout. Houtworm bestrijden met hitte of kou. Deze gaatjes worden niet door de houtwormkever ingegraven, maar door de houtworm larve. De houtwormkever legt eitjes op het hout en hier komen larven uit.


Zodra je houtworm ontdekt in je hout moet je er iets aan doen. Als je houtworm niet bestrijdt, brengt houtworm enorme schade toe aan al jouw houten balken, meubels, vloeren en andere houten voorwerpen in je huis. Wel raden wij u af zelf aan de slag te gaan met gif.


Gif wat verkocht wordt voor de behandeling van hout tegen houtworm is zeer gevaarlijk voor uw gezondheid. Zo weet jij wat er aan de hand is en hoe het opgelost kan worden. Deze analyse is gratis en vrijblijvend.


Tenslotte maken wij een scherpe offerte voor de bestrijding. Wij kunnen alle bestrijdingsmethoden toepassen. Boktor is een soort houtworm. De boktor is dus een soort houtworm.


Dit soort heeft al voor veel schade gezorgd. Het is dus onzin dat houtwormen alleen maar antiek hout eten. Ook nieuw hout wordt aangetast door houtwormen. Houd houtworm buiten de deur.


Controleer hout dus altijd voor je het gebruikt in je huis. Er zijn doe-het-zelf middelen tegen houtworm , maar deze zijn vrijwel allemaal op basis van petroleum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts