donderdag 7 december 2017

Dakgoot op maat

Ontvang binnen 24u een Offerte! Dakgoot geheel op maat gemaakt. De standaard bakgoten worden voornamelijk gebruikt voor plaatsing aan de zijkant van het huis in de bijbehorende beugels. Bij houten bekistingen is het vaak niet mogelijk om onze standaard bakgoten te gebruiken. Schets maken, uploaden en klaar.


Eenvoudig jouw gewenste maten invoeren en online bestellen. Levertijd binnen werkdagen. Maatgoten in elke maat en vorm leverbaar. De ontwikkelde maat (totale breedtemaat) bepaald bij ons de meterprijs.


Direct jouw dakgoot prijs berekenen! Klik op een dakgootmodel en vul de gewenste maten en hoeken in voor jouw meter en totaalprijs. Heb jij een zinken dakgoot uitgezocht?


Dakgoot op maat

Weet je welk model en welke maat zinken dakgoot je moet hebben en wil je deze op maat laten maken? Via onze webshop kun je eenvoudig de afmetingen invullen die jouw zinken dakgoot moet hebben en wij maken deze voor je op maat. Dit type dakgoot is onderhoudsarm, leverbaar in verschillende kleuren en op maat gemaakt.


Afmetingen zinken dakgoot. Al ons zinken maatwerk vindt u op deze pagina. Er zijn verschillende typen maatwerk te bestellen in onze webshop: dakgoot op maat , deklijst op maat , kilgoot op maat , raamdorpels, kraalprofieken, hoekprofiel, etc.


Dakgoot op maat

Wilt u een ander product op maat laten. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. Bekijk nu ons brede assortiment dakgoten of vraag vakkundig advies. U krijgt direct een bevestiging. De maatwerkcalculator is een tekenprogramma welke direct de tekening aanpast, de ontwikkelde maat berekend en een prijs inclusief BTW geeft.


Hoe werkt de maatwerk applicatie? Wanneer kiest u voor een zinken dakgoot op maat ? Goed functionerende dakgoten voeren al het water netjes af door de regenpijp. Repareer of vervang uw dakgoot tijdig om lekkages en bederf te voorkomen. Een dakgoot van mis daarnaast tevens een standard maat , mis geschikt voor kleinere daken. Het cijfer geeft hierbij het aantal centimeters aan.


Dakgoot op maat

Naast kant-en-klare zinken goten is het tevens mogelijk om een dakgoot op maat te bestellen. Een mastgoot of bakgoot op maat is ideaal wanneer u een goot nodig hebt met afwijkende afmetingen. Goten in een houten bak worden altijd op maat gemaakt. De houten bak moet worden opgemeten en vervolgens wordt er een zinken dakgoot ontworpen.


Wij kunnen ook langskomen om de goot in te meten en later te monteren. Alle onderdelen zijn snel en eenvoudig zonder soldering te monteren. Naast de duurzame en betrouwbare werking heeft dit compleet zinken systeem een zeer aantrekkelijke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts