donderdag 28 december 2017

Apple bee loungeset

Apple bee loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Shop nu eenvoudig en snel op beslist. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Zoek naar applebee tuinmeubelen op de nieuwe KensaQ.


Apple bee loungeset

Liever je eigen loungeplek? Apple Bee loungeset kopen? Dit merk blijft zich keer op keer vernieuwen en produceert een groot deel van haar collectie in Indonesië.


Wilt u de ruimste keuze en de beste prijs? Dan bent u bij Vivaldi XL in Zevenaar aan het juiste adres. De loungeset heeft een combinatie van een aluminium frame met teakhouten latten. Dit geeft een schitterend effect en maakt het tot een blikvanger in je tuin. Er wordt ontworpen met verschillende materialen.


Strak kenmerkend design met aluminium buizen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


De ruwe uitstraling doet niet af aan het hoge zitcomfort van deze loungeset. Alles aan deze set is groots en meeslepend. De gebruikte vlechtdraad is maar liefst mm dik waardoor er een innovatief tijdloos vlechtwerk ontstaat.


Zet alle elementen tegen elkaar en maak één grote, halfronde bank. Stoer en krachtig, maar toch subtiel. Dan plaats je de banken gewoon apart van elkaar. Het frame is gemaakt van aluminium en afgewerkt in de matte kleur antraciet.


Het grove wicker geeft een robuust en stoer uiterlijk aan de loungeset. Door deze technologie zijn de kussens goed beschermd tegen vuil en. Tevens een moderne warme stijl en een hoog zitcomfort door de mooie antraciet kussens.


Apple bee loungeset

De Module X loungeserie is dus zo ontworpen dat u deze zelf kunt samenstellen tot ieder type. Door de losse elementen van deze set creëert u een opstelling volledig naar eigen wens. In ons assortiment vindt u verschillende soorten, maten en kleuren loungesets. Aluminum onderstel met een wicker vlechtwerk en all weather kussens.


Een tuinmeubel met een design, aangepast aan jouw wensen. Loungeset van applebee , de milou! Je wilt met vrienden samen wat drinken, discussiëren of juist languit luieren.


Je wilt, met je krantje onder bereik, genieten van je kinderen die zich vermaken rondom het zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts