maandag 18 december 2017

Houten poort maken

Goede kwaliteit en persoonlijk advies voor een lage prijs. Wij leveren uitsluitend gecertificeerd tuinhout van de allerbeste kwaliteit! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Hoe kan ik een houten poort maken.


Is dat nou lastig, zo’n houten poort maken ? Het is namelijk nog een hartstikke leuk doe-het-zelf project ook. Je moet echter wel op wat aspecten letten voordat jij aan de slag gaat met een houten poort maken. Zelf houten oprit poort maken.


Houten poort maken

Bekijk hier ons stappenplan voor het zelf maken van een houten poort. Denk hierbij aan een toegangspoort voor uw oprit of een landelijk landhek voor uw erf. Wilt u een schuttingdeur gaan maken ? Hier hebben wij een apart stappenplan voor.


Een houten poort zelf maken heeft vele voordelen. Je kan ervoor kiezen om tuinpoort van hout te maken , maar nu kan je ook zelf een houten toegangspoort op de oprit maken zoals jij dat wil. We hoeven je niet te vertellen dat steigerhout een zeer populaire houtsoort is op dit moment, en dat is niet zo gek.


Kies uit een volledig houten deur of lees onze tips voor het zelf maken van een poortdeur op stalen frame. Dan kunt natuurlijk ook kiezen voor een frame van hout. Een tuindeur maken met houten frame is wat eenvoudiger om zelf te doen en de constructie is lichter dan een tuinpoort maken met stalen frame.


Maar ook bij een tuindeur maken met houten frame zijn stevige palen en een versteviging met balk bovenaan geen overbodige luxe. Hij zal volledig aan jouw wensen voldoen en waarschijnlijk zal niemand in de wijde omgeving exact dezelfde schuttingdeur hebben. En waarin je de poort bevestigd. Stap 3: Bepaal de materialen. Wanneer je een houten tuinpoort zelf wilt maken , beknippel dan niet op de kwaliteit van het materiaal.


Houten poort maken

Je betaalt misschien in de eerste instantie iets meer. Maar uiteindelijk heb je langer plezier van je houten tuinpoort omdat het hout en beslag goed blijven. Houten poort in diverse afmetingen. Wij hebben tuindeuren in verschillende afmetingen beschikbaar die u kunt combineren voor een dubbele tuinpoort.


Dit zijn deuren met een ijzeren deurframe, wat zorgt voor goede stevigheid. Kiest u voor Van der Heijden Buitenleven voor het op maat laten maken van een houten poort ? Dan profiteert u van een persoonlijke werkwijze met één aanspreekpunt. Voordat we aan de slag gaan, luisteren we eerst naar uw wensen voor het op maat laten maken van een houten poort. Dit stappenplan legt uit hoe u zelf een houten poort maakt.


Denk bijvoorbeeld aan een toegangspoort voor uw oprit of een landelijk hek voor uw erf. Ik heb een doorgang tussen twee stenen muren van circa 250cm. We willen hier een poort maken , die in twee delen open kan.


En de houten poort zal zeker een krachtige eerste indruk maken op elke bezoeker. Al onze poorten hebben garantie, afhankelijk van de houtsoort is dit drie jaar (eikenhout) of vijf jaar (Padoekhout en Irokohout). Zo weet u zeker dat u jarenlang onbezorgd kan genieten van uw houten poort ! Normaal frees of hak je de uitsparing voor het inbouwslot in de deur of poort. In die ruimte komt het inbouwslot en daar overheen weer een plank (met daarin gaten voor de klik en sleutelgat). Ik wil een houten poort , wat moet ik doen?


Neem direct contact op met Daams Houthandel via mail, telefoon of onderstaand contactformulier! Wij komen graag bij u langs om de poort in te meten en maken dan vrijblijvend een offerte. Weet u zelf de exacte maten? Neem dan contact met ons op en wij sturen u zo snel als mogelijk een offerte toe. Naast het maken van de poorten, hekken en hekwerken, kan Farm Poorten ook de plaatsing van de poort of het hek uit handen nemen, de levering en installatie van de automatisering, het benodigde straatwerk, het metselen van penanten (zuilen), of plaatsen van palen, de poortverlichting, geïntegreerde brievenbus, gravering van uw naam in het hout.


Wil je de houten tuinpoort zelf van een kleurtje voorzien, dan is vurenhout zeer geschikt. Sterker nog, waar de hardhouten tuinpoort onbehandeld kan blijven, dienen vurenhouten poorten wel geschilderd of gelakt te worden. Daar helpt de bouwtekening je ook bij, het maken van een sterke poort waar je tijdens alle seizoenen op kunt rekenen. Een schutting maken kan ook! Wat is een poort maken zonder een schutting?


Dat klopt, vrij weinig, want je hebt ook nog een schutting nodig. Als je ook nog van plan bent om een schutting naast je poort te maken , dan kan je van. Het maken van unieke houten poorten voor elke woonsituatie is onze passie. Dit kan gaan van een nieuwe poort tot het automatiseren van een bestaande, ook intergeren wij steeds de passende videofonie en verlichting. Ben je op zoek naar een unieke en karaktervolle houten poort volledig afgestemd op de omgeving?


De prijzen van houten poorten kunnen erg verschillen. De prijs hangt vooral samen met het soort hout en de poort die u kiest. Voor een houten poort kunt u het beste een houtsoort kiezen die valt binnen de eerste drie duurzaamheidsklassen.


Houten poort maken

De kwaliteit van deze houtsoorten is hoger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts