maandag 11 december 2017

Amstelveen activiteiten

Amstelveen activiteiten

Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen.


Meld je Gratis aan en ontdek iedere Dag de nieuwste acties met min. Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud. Contact Welcome to my page. Sociaal beheerders De sociaal beheerders van Ontmoetingscentrum De Meent zijn Suzanne de Jong, Jan Willem Meij en Eddy Springer. Samen met de 1vrijwilligers zorgen zij voor dit bruisende centrum.


Neem contact met ze op voor meer informatie of bij vragen. Het mooiste aanbod uit de regio. Van toneel tot cabaret, van opera tot jeugdtheater. Een halve eeuw geleden legde hij op een zolderkamer de basis voor het huidige Brockhoff Makelaars en dat werd deze week gevierd.


Natuurexcursie door De Braak. De top-van uitjes voor kinderen! Het aanbod varieert van laagdrempelige (wandel) activiteiten en sportinstuiven tot cursussen en lidmaatschappen bij verenigingen en sportscholen. Maar je dient wel in bezit te zijn van een echte pas en een lidmaatschap. Duizenden KIDS zijn je al voor gegaan en hebben hun passie al ontdekt.


Activiteiten H et bestuur van de bewonersraad zit niet stil. Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als. Extra stap Nederlands: Werk je en wil je een stap hoger zetten met jouw Nederlands? Deze cursus helpt je daarbij! Elke maandag en woensdag van 19.


Amstelveen activiteiten

Opgeven bij de Buurtkamer. Samen proberen we activiteiten te vinden die bij u passen. Dat kunnen ook arbeidsmatige activiteiten zijn: een ander helpen, adviseren op uw kennisgebied of vrijwilligerswerk. We horen graag wat u aanspreekt.


Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Amsterdam, Amstelveen en Zaandam. Wij bieden met onze activiteiten de gelegenheid om elkaar op regelmatige basis in informele sfeer te ontmoeten. Maar het netwerken met collegaleden stopt niet bij de OA. Je kunt onze leden ook uitnodigen voor een receptie, de opening van een nieuw pand of een tentoonstelling, een haringparty of Primeur-bijeenkomst.


Amstelveen activiteiten

Het activiteitenboekje met daarin het programma van het komende seizoen. Ontmoetingsactiviteiten, kringen rond de bijbel, cultuur, de jonge Kruiskerk. Zo kunt u echt genieten van een compleet middagje of avondje uit. Denk aan workshops, cursussen, concerten, filmmiddagen, zingen, gymnastiek, Tai Chi, biljarten, gespreksgroepen, klaverjassen, boekenclubs en bridge.


Bekijk de activiteiten per dag, of gebruik de kalender om snel een bepaalde datum te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts