vrijdag 22 december 2017

Rekenen tuin

Oefenweb is ontstaan aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) vanuit de overtuiging dat leren leuker en slimmer kan. Op onze Oefenwebsite leggen we uit hoe we wetenschappelijke inzichten gebruiken om het leerproces te optimaliseren. We hebben een nieuwe login pagina.


Binnenkort ziet deze pagina er anders uit. De manier van inloggen blijft wel hetzelfde. Ok Lees meer over cookies.

Vanuit de overtuiging dat leren leuker en slimmer kan, is Oefenweb ontstaan aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Onbeperkt tafels en breuken oefenen, plus- en minsommen maken en rekenspelletjes spelen op Rekenen. Hier kan je rekenen oefenen voor de basisschool. Gewoon naast je methode, digitaal en volledig adaptief.


Je kunt hier inloggen op de online omgeving van Typetuin. Login met je gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang. De onderdelen zijn functioneel vorm-gegeven waarbij toeters en bellen bewust achterwege zijn gelaten.


Jammer vind ik dat er nog steeds geen afwisseling zit in de omgeving zélf.

Cito rekenen oefenen met verhaaltjessommen. Elke leerling oefent automatisch op zijn eigen niveau. Resultaten van zoekmachines!


Bekijk acties die zijn uitgevoerd door de mensen die inhoud beheren en plaatsen. Oefen bijvoorbeeld rekenen met geld de tafels en optel en aftrek sommen. Rekentuin bevat ook rekenspellen voor jonge rekenaars en kleuters.


Natuurlijk leer je op deze school ook gewoon spellen en rekenen , maar de leerlingen mogen wel grotendeels zelf bepalen wat ze wanneer doen. Dat verklaart misschien waarom er maar weinig animo is voor de rekentuin. De vrolijk gekleurde koptelefoons, bedoeld voor wie zich even wil afsluiten, hangen ongebruikt te wachten. Veel kinderen oefenen hier. Het RekenWeb is een website voor rekenen -wiskunde op het basisonderwijs.


Informatie voor leerkrachten, spelletjes en werkbladen voor gebruik in de klas. Welkom bij Score: het digitale oefen- en toetsprogramma voor Taal en Rekenen in het voortgezet onderwijs. Score is een uitgave van Basisacademie B. Gratis voor iedereen die thuis oefent.


Bibliotheken, welzijnsorganisaties, sociale werkvoorziening, gemeenten, onderwijs hebben een licentie nodig. We gebruiken rekentuin voor alle leerlingen om automatisering van rekenen te verbeteren. Het programma werkt altijd en geeft nooit storingen.

Het is gebruikersvriendelijk voor zowel leerlingen als docenten. Taalzee gebruiken voor een selecte groep leerlingen met taalproblemen. De kosten zijn laag en je krijgt er veel voor.


Een brede verscheidenheid aan rekenen tuin -opties zijn voor u beschikbaar, zoals plastic, metalen. Ook kunt u kiezen uit home decoratie rekenen tuin. En of rekenen tuin ijzer , roestvrij staal is. Er zijn 2rekenen tuin leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Ontdek alle producten voor rekentuin - alles van heutink op Heutink. Bij Oefenweb: Hoe kunnen we aanpassingen doen om de leerwinst te optimaliseren? Doe mee met dit spel en kom in de highscores.


Online rekenen oefenen op tempo met allerlei rekensommen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts